Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΙδιοκτήτης καφετέριας εξουδετέρωσε με «καρατιές» Σύρο πρόσφυγα που έκλεβε κινητά

Ιδιοκτήτης καφετέριας εξουδετέρωσε με «καρατιές» Σύρο πρόσφυγα που έκλεβε κινητά

O άντρας κυνήγησε τον κλέφτη και του πήρε το κινητό, όμως εκείνος γύρισε να του επιτεθεί με μαχαίρι – Εκείνος όμως γνωρίζει πολεμικές τέχνες, τον ακινητοποίησε και κάλεσε την αστυνομία.

Σκηνικό από ταινία θύμισε η καταδίωξη και η σύλληψη ενός κλέφτη χθες το βράδυ στο κέντρο της Αθήνας, με πρωταγωνιστή όμως έναν πολίτη και όχι την αστυνομία σύμφωνα με το protothema.gr

Το περιστατικό ξεκίνησε από την οδό Πανεπιστημίου όπου ένας 22χρονος Σύρος πρόσφυγας που ζει στο καμπ του Σκαραμαγκά, άρπαξε ένα πανάκριβο κινητό από νεαρή κοπέλα.

87067b7c2f0eb0b4c5cb9d8c3d5f5009

Οι… ορέξεις του όμως δεν ικανοποιήθηκαν εκεί, κι έτσι συνέχισε προς τα Εξάρχεια προς αναζήτηση άλλου θύματος. Θεώρησε μάλιστα πως το καλύτερο «σκηνικό» για την επόμενη κλοπή ήταν μια καφετέρια της περιοχής, από όπου επίσης άρπαξε ένα κινητό από μία κοπέλα.

Για κακή του τύχη όμως, έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη, ο οποίος δεν δίστασε να τον καταδιώξει και να του αρπάξει το κινητό από τα χέρια, ώστε να το ξαναδώσει στην κάτοχό του.

Ο θρασύς κλέφτης έψαξε εκδίκηση και επέστρεψε μετά από λίγη ώρα στην καφετέρια, οπλισμένος με μαχαίρι και απειλώντας τον ιδιοκτήτη ότι θα του το καρφώσει στην κοιλιά.

1437c28bd9ec9a9652deffcc5533c81a

Εκεί όμως ήταν που προκάλεσε την τύχη του και τα βρήκε μπαστούνια, καθώς ο άντρας γνωρίζει πολεμικές τέχνες και σε ελάχιστο χρόνο τον… έβγαλε νοκ άουτ! Αφού τον ακινητοποίησε, κάλεσε την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο και συνέλαβε τον δράστη.

Ο 22χρονος Σύρος είχε φτάσει στην Αθήνα πριν από περίπου τρεις μήνες.Τα πιο σημαντικά