Ιδιοκτήτης γυράδικου στην Αγγλία μεταφέρει τον γύρο με το αυτοκίνητό του στο πίσω μέρος

4 Ιουλίου, 2017 4:01 ΜΜ
More videos

Ο Ντάνιελ Άρμστρονγκ είδε μεγάλες μερίδες κρέατος του 1 μέτρου να μεταφέρονται με ένα αυτοκίνητο, καθώς περπατούσε με την 3χρονη κόρη του στο δυτικό Σάσεξ.

Οι φωτογραφίες που έβγαλε ο ασφαλιστής, δείχνουν το κρέας ενός γυράδικου να μεταφέρεται στο πορτμπαγκάζ ενός αυτοκινήτου, καλυμμένο μόνο με ένα λεπτό πλαστικό.

Το εστιατόριο Troy BBQ παραδέχτηκε ότι μεταφέρει το κρέας με έναν ασυνήθιστο τρόπο, αλλά επέμεινε ότι το κρέας παρέμεινε στο αυτοκίνητο μόνο για μερικά λεπτά.

Ένας πατέρας έμεινε με το στόμα ανοιχτό, όταν είδε το κρέας ενός εστιατορίου να μεταφέρεται στο πορτμπαγκάζ ενός αυτοκινήτου σε μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα.

Ο Άρμστρονγκ πιστεύει ότι αυτό που είδε είναι μια ανησυχία για την υγεία του ίδιου, αλλά και όσων έχουν φάει από αυτό το εστιατόριο.

“Είναι σοκαριστικό. Όχι μόνο για μένα, αλλά και για όσους τρώνε σε αυτό το εστιατόριο κάθε μέρα. Σίγουρα το κρέας δεν θα ήταν σε καλή κατάσταση στο αυτοκίνητο, αφού είχε τρομερή ζέστη. Μάλιστα, μου είχαν πει ότι το συγκεκριμένο εστιατόριο ήταν άριστο από θέμα υγιεινής”, ανέφερε ο Άρμστρονγκ.

Οι φωτογραφίες που έβγαλε ο ασφαλιστής, δείχνουν το κρέας ενός γυράδικου να μεταφέρεται στο πορτμπαγκάζ ενός αυτοκινήτου, καλυμμένο μόνο με ένα λεπτό πλαστικό.

“Οι άντρες κουβαλούσαν το κρέας στο πίσω μέρος του εστιατορίου, έχοντας για προστασία μόνο τα γάντια τους. Μου είπαν ότι εκείνη τη στιγμή ήταν κατεψυγμένο το κρέας, αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω αν ήταν αλήθεια ή όχι. Φαντάζομαι ότι το κρέας θα πρέπει να μεταφέρεται μέσα σε καταψύκτες και ψυγεία και σε καμία περίπτωση δε συνέβαινε αυτό. Δεν ήξερα από πού ερχόταν το κρέας και γι’ αυτό έβγαλα πολλές φωτογραφίες”, ανέφερε ο Άρμστρονγκ.

Ο Ντάνιελ Άρμστρονγκ έβγαλε τις φωτογραφίες με το κρέας που μεταφερόταν στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου.

Ο διευθυντής του εστιατορίου δήλωσε ότι το κρέας μεταφέρθηκε με το αυτοκίνητο μόλις μερικά μέτρα, γιατί είχε χαλάσει το ψυγείο.

“Δε συνέβη τίποτα τρομερό. Το ψυγείο χάλασε και απλά μετέφερα το κρέας από το ένα μου μαγαζί στο άλλο. Η θερμοκρασία του δεν πρόλαβε να αλλάξει. Δουλεύω 30 χρόνια σε αυτή την περιοχή και έχω καλή φήμη”, δήλωσε ο διευθυντής του εστιατορίου.

[dailymail]

Ακολουθήστε μας στο facebook: