Ιδιοκτήτης αυτοκινήτου αποφάσισε να το καλύψει με 40.000 καθρέφτες!

1 Οκτωβρίου, 20157:23 ΜΜ
More videos

Πολλές φορές έχουμε δει οδηγούς να “πειράζουν” το αυτοκίνητό τους με περίεργο τρόπο για να προκαλέσουν εντυπώσεις. Άλλοι τα βάφουν έντονα και σπάνια χρώματα, άλλοι τα γεμίζουν με αυτοκόλλητα και άλλοι βάζουν λαμπάκια νέον που σίγουρα τραβάνε τα βλέμματα.

Ο συγκεκριμένος τύπος όμως αποφάσισε να κάνει εντύπωση με άλλον τρόπο. Κάλυψε το αυτοκίνητό του με 40.000 καθρέφτες! Το μόνο σίγουρο είναι πως στο εξής το όχημα του δεν θα περνάει απαρατήρητο!

Δείτε το αμφιλεγόμενο αποτέλεσμα!

autokinito-kalymmeno-apo-kathreftes-01 autokinito-kalymmeno-apo-kathreftes-02 autokinito-kalymmeno-apo-kathreftes-03 autokinito-kalymmeno-apo-kathreftes-04 autokinito-kalymmeno-apo-kathreftes-05 autokinito-kalymmeno-apo-kathreftes-06 autokinito-kalymmeno-apo-kathreftes-07 autokinito-kalymmeno-apo-kathreftes-08 autokinito-kalymmeno-apo-kathreftes-09 autokinito-kalymmeno-apo-kathreftes-10 autokinito-kalymmeno-apo-kathreftes-11 autokinito-kalymmeno-apo-kathreftes-12 autokinito-kalymmeno-apo-kathreftes-13 autokinito-kalymmeno-apo-kathreftes-14 autokinito-kalymmeno-apo-kathreftes-15

via
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News