Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2024
ΕλλάδαΊδιο βλέμμα με την Πισπιρίγκου - Απολογείται σήμερα ο Πακιστανός φονιάς της...

Ίδιο βλέμμα με την Πισπιρίγκου – Απολογείται σήμερα ο Πακιστανός φονιάς της Νικολέτας

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων οδηγείται σε λίγο προκειμένου να απολογηθεί ο Πακιστανός, οποίος φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία της 17χρονης φίλης του, Νικολέτας στο Περιστέρι πριν από μία εβδομάδα.

  • Η 17χρονη είναι το νεότερο θύμα γυναικοκτονίας στην Ελλάδα. Ο άνδρας, ο οποίος συνελήφθη στη Βόρεια Μακεδονία, κατά την προσπάθεια του να διαφυγεί από τη χώρα μετά τη δολοφονία στο Περιστέρι, οδηγήθηκε το περασμένο Σάββατο στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων και ζήτησε και έλαβε 48ωρη προθεσμία για την απολογία του για σήμερα.

Σε κάθε περίπτωση, δεν αποκλείεται να ζητήσει και να λάβει και νέα προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του. Σε βάρος του νεαρού άνδρα, ο οποίος από την πρώτη στιγμή ήταν ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 17χρονης στο Περιστέρι, εκδόθηκε διεθνές ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία από πρόθεση, που οδήγησε και στη σύλληψη του, μόλις εντοπίστηκε να επιχειρεί τη διαφυγή του στα Σκόπια.

Σύμφωνα μάλιστα με αστυνομικές πηγές, ο αλλοδαπός με καταγωγή από το Πακιστάν είχε δηλώσει στις αρχές δύο ονόματα, τρία επίθετα, αλλά τόσα πατρώνυμα και τέσσερα μητρώνυμα, ενώ και για τις χρονολογίες γέννησής του είχε δώσει δύο διαφορετικές χρονιές, το 1999 και το 2001. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ένα από τα ονόματα που είχε δηλώσει, είχε απασχολήσει στο παρελθόν για ναρκωτικά, ενώ είχαν απορριφθεί και οι δύο αιτήσεις παροχής ασύλου που είχε υποβάλλει. 

pakistanos anakritis in 2 pakistanos anakritis in 1 pakistanos anakritis in 3Τα πιο σημαντικά