Η ίδια γυναίκα δοκιμάζει ρούχα σε 11 δοκιμαστήρια καταστημάτων και οι διαφορές είναι τεράστιες

18 Φεβρουαρίου, 20174:59 ΜΜ

Τα δοκιμαστήρια είναι σημαντικό κομμάτι κάθε καταστήματος με ρούχα. Είναι το μέρος στο οποίο οι πελάτες θα αποφασίσουν, αν θα πάρουν μαζί τους στο σπίτι τα πράγματα που κρατάνε στα χέρια τους. Οπότε, είναι σημαντικό οι καθρέπτες και ο φωτισμός να είναι σωστά τοποθετημένα για να κολακεύουν. Ωστόσο, ποια καταστήματα είναι τα πιο πειστικά;

Μια κοπέλα από τη Ρωσία, η Ίνα από το μπλογκ Adme αποφάσισε να μάθει και έβγαλε 11 σέλφι σε μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων με ρούχα και τις συνέκρινε με μια σέλφι που έβγαλε στο σπίτι της. Τα αποτελέσματα ήταν σοκαριστικά και κατέληξε στο συμπέρασμα, ότι ο φωτισμός είναι το παν.

Η Ίνα στο σπίτι της πριν ξεκινήσει η περιπέτειά της στα μαγαζιά.

Inna

1.Promod

Image before

Inna

“Αυτή η κουρτίνα με κάνει να μοιάζω με τον Σούπερμαν, αλλά μου αρέσει. Το θέμα είναι, ότι τα ρούχα ξεχωρίζουν καλύτερα και μπορείς να δεις κατευθείαν αν σου ταιριάζουν ή όχι.”

2.H&M

Inna

“Το δοκιμαστήριο είναι αρκετά καλό. Υπάρχει αρκετός φωτισμός και χώρος για τα πράγματά σου και η αντανάκλαση στον καθρέπτη είναι αρκετά καλή.”

3.Sela

Inna

“Θα μπορούσα να ζήσω σε αυτό το δοκιμαστήριο. Ο φωτισμός και ο καθρέπτης είναι καλοί και φαίνομαι όμορφη και νέα. Δεν έχω δει τον εαυτό μου τόσο ωραίο εδώ και πολύ καιρό.”

4.Mango

Inna

“Μου αρέσει η αντανάκλασή μου στον καθρέπτη. Μου αρέσει ο φωτισμός που δεν ενοχλεί τα μάτια και αυτός ο απαλός φωτισμός στους ώμους μου.”

5.Ostin

Inna

“Είμαι σίγουρη, ότι τα δοκιμαστήρια δεν πρέπει να είναι τόσο σκοτεινά, γιατί ανακατεύονται με τα σκουρόχρωμα ρούχα, όπως εδώ.”

6.Zara

Inna

“Το φως που πέφτει από πάνω δημιουργεί μεγάλες αντιθέσεις και δεν είναι πολύ κολακευτικό.”

7.New Yorker

Inna

“Το πράσινο φως αυτού του δοκιμαστηρίου δημιουργεί μια ψυχεδελική ατμόσφαιρα και ο καθρέπτης μεγαλώνει τις διαστάσεις του σώματός μου. Δεν θέλω να μείνω εδώ πάνω από 5 λεπτά.”

8.Mexx

Inna

“Πολύ μικρό δοκιμαστήριο και είναι καλύτερο να δοκιμάσετε τα ρούχα μέσα στο μαγαζί. Το χλωμό πρόσωπο εντείνει αυτή την αίσθηση. Ωστόσο, η σιλουέτα μου φαίνεται αρκετά ωραία.”

9.Stradivarius

Inna

“Δεν υπάρχει πολύς χώρος, ο φωτισμός είναι απαλός και δεν ενοχλεί τα μάτια μου. Οι καθρέπτες δεν μεταμορφώνουν πολύ το σώμα μου.”

10.Bershka

Image before

Inna

“O φωτισμός μου δίνει ένα ροζ χρώμα. Σχεδόν, σαν το μικρό γουρουνάκι, αρκεί να μην είναι ψημένο.”

11.Reserved

Inna

“Παναγία μου, είμαι τόσο μεγάλη; Η αντανάκλαση στον καθρέπτη δεν μου άρεσε καθόλου. Επίσης, η πόρτα δεν έκλεινε.”

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News