Είδε έναν άντρα να κακοποιεί βάναυσα ένα μικρό σκυλάκι. Προσέξτε τι έκανε στη συνέχεια.

25 Απριλίου, 201610:48 ΜΜ
More videos

Εξωτερικά ο Μπράντον, με το μούσι του, τα τατουάζ και τα δερμάτινα ρούχα του, μοιάζει σκληρός και αδίστακτος. Αλλά ο μοτοσικλετιστής από το Τέξας με τις πράξεις του, απέδειξε ότι δεν πρέπει ποτέ να κρίνουμε ένα βιβλίο από το εξώφυλλο του..
Είδε έναν άντρα να κακοποιεί βάναυσα ένα μικρό σκυλάκι. Προσέξτε τι έκανε στη συνέχεια..Ο Μπράντον οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του στην Εθνική οδό. Κατευθύνονταν προς το σπίτι του πατέρα του, όταν είδε στην άκρη του δρόμου έναν άντρα να χτυπάει με μανία ένα αθώο μικρό λευκό σκυλί.

Αυτή η εικόνα τον σόκαρε και άρχισε να σκέφτεται να γυρίσει και να τον σταματήσει. Και πράγματι το έκανε μόλις είδε από τον καθρέπτη της μηχανής του τον άντρα να σηκώνει το σκυλί στον αέρα και να το πετάει στη μέση του δρόμου. Δεν άντεξε.

Έστριψε τη μηχανή και κατευθύνθηκε προς τον άντρα.

«Πήγα προς τον τύπο για να του δώσω ένα μάθημα», έγραψε στο Facebook. «Και τώρα έχω έναν συνοδοιπόρο μου στη ζωή. Γνωρίστε τον κύριο Νταβιντσον».

Είδε έναν άντρα να κακοποιεί βάναυσα ένα μικρό σκυλάκι. Προσέξτε τι έκανε στη συνέχεια..Ο Μπράντον όχι μόνο έσωσε το αθώο ζώο από τον βάναυσο ιδιοκτήτη του, δίνοντας του μια δεύτερη ευκαιρία, αλλά απέκτησε και έναν συνοδηγό για πάντα στη μηχανή του.

«Η κοιλιά του είναι γεμάτη και κοιμάται σε ένα μαλακό μαξιλάρι», γράφει στο Facebook.
Είδε έναν άντρα να κακοποιεί βάναυσα ένα μικρό σκυλάκι. Προσέξτε τι έκανε στη συνέχεια..Από εκείνη τη μέρα ο κύριος Ντάβιντσον βολτάρει με τον νέο του φίλο πάνω στην Χάρλει Ντάβιντσον και λατρεύει την αίσθηση του ανέμου που του χτυπάει το πρόσωπο. Είναι επιτέλους ασφαλής και χαρούμενος.
Είδε έναν άντρα να κακοποιεί βάναυσα ένα μικρό σκυλάκι. Προσέξτε τι έκανε στη συνέχεια..Τώρα το μόνο που χρειάζεται είναι ένα ζευγάρι γυαλιά και ένα δερμάτινο γιλέκο για να ταιριάζει με τον ιδιοκτήτη του.
Είδε έναν άντρα να κακοποιεί βάναυσα ένα μικρό σκυλάκι. Προσέξτε τι έκανε στη συνέχεια..Αλλά ο Μπράντον το προχώρησε ακόμη περισσότερο:
Είδε έναν άντρα να κακοποιεί βάναυσα ένα μικρό σκυλάκι. Προσέξτε τι έκανε στη συνέχεια..«Ας ενωθούμε όλοι μαζί για να κάνουμε κάτι σε μεγαλύτερη κλίμακα. Ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί μοτοσυκλετιστές εκεί έξω που αγαπούν τα ζώα. Τι λέτε να βγούμε όλοι μαζί έξω και να μαζέψουμε όλα τα ζώα που υποφέρουν και κακοποιούνται;»
Είδε έναν άντρα να κακοποιεί βάναυσα ένα μικρό σκυλάκι. Προσέξτε τι έκανε στη συνέχεια..Και κάπως έτσι ξεκίνησε μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που ονομάζεται «Baaang Bikers ενάντια στην κακοποίηση των ζώων».

Όταν ο Μπράντον δεν οδηγεί τη μοτοσικλέτα του, τραγουδάει και γράφει τραγούδια. Η συνάντηση του με τον κύριο Ντάβιντσον τον ενέπνευσε να γράψει ακόμη ένα, αφιερωμένο στον καλύτερο του φίλο. Ακούστε το..

Επιμέλεια: dinfo.gr

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News