Χριστουγεννιάτικες μπάλες σε σχήμα κόλπου είναι η πιο περίεργη μόδα για τις γιορτές

30 Νοεμβρίου, 20188:48 ΜΜ

Και πάνω που νομίζαμε ότι τα είχαμε δει όλα όσον αφορά τα Χριστουγεννιάτικα στολίδια οι Χριστουγεννιάτικες μπάλες σε σχήμα κόλπου ήρθαν για να ανατρέψουμε ό,τι πιστεύαμε μέχρι τώρα.

Σίγουρα δεν μπορούμε να ξέρουμε τι είχε στο μυαλό του αυτός που σχεδίασε αυτές τις Χριστουγεννιάτικες μπάλες αλλά αναμφίβολα θα είναι μια πρωτότυπη ιδέα για τον στολισμό του δέντρου.

Για όποιον ενδιαφέρεται να τις αγοράσει μπορεί να τις βρει στο κατάστημα Felt Melons του Etsy.

Οι τιμές του ποικίλουν από 15 έως 25 ευρώ και βγαίνουν σε όλα τα σχήματα και τα μεγέθη.

Etsy/Felt Melons

Για παράδειγμα, θέλετε μια χριστουγεννιάτικη μπάλα σε σχήμα κόλπου με σκουλαρίκι; Το έχετε! Θέλετε μια μικροσκοπική μπάλα να την κρεμάσετε στο μπρελόκ σας; Υπάρχει.

Όλες οι χριστουγεννιάτικες μπάλες είναι χειροποίητες και είναι ραμμένες με μαλλί καλής ποιότητας πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται και μεγάλη προσπάθεια για να φτιαχτούν.

Etsy/Felt Melons

“Ένα μείγμα από μαλακό μαλλί έχει διαμορφωθεί και διπλωθεί σχηματίζοντας ένα γυναικείο κόλπο. Ένα διακοσμητικό 9 χιλιοστών είναι τοποθετημένο ανάμεσα στα χείλη”, γράφει η περιγραφή του προϊόντος.

Etsy/Felt Melons

Κάθε σχέδιο είναι ελαφρώς διαφορετικό από το άλλο και βγαίνουν σε πολλά χρώματα πράγμα που σημαίνει ότι ταιριάζουν με οποιαδήποτε διακόσμηση σπιτιού ή χρώμα δέντρου.

Etsy/Felt Melons

Επίσης, κάθε σχέδιο έχει το δικό του όνομα όπως “Άριελ” και “Μητέρα Γη.”

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News