Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024
Ελλάδα«Η ζωή είναι άδικη και απρόβλεπτη»: Το μήνυμα της Ιωάννας Παλιοσπύρου για...

«Η ζωή είναι άδικη και απρόβλεπτη»: Το μήνυμα της Ιωάννας Παλιοσπύρου για την τραγωδία στα Τέμπη

Σοκαρισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις για την ανείπωτη τραγωδία έξω από τα Τέμπη, μετά τη σύγκρουση δύο αμαξοστοιχιών. Ο τραγικός απολογισμός των νεκρών συνεχώς αυξάνεται, ενώ αγωνία υπάρχει και για τους αγνοούμενους.

Στα νοσοκομεία της Λάρισας εκτυλίσσονται σκηνές αρχαίας τραγωδίας, όπου τα ασθενοφόρα με τις σορούς και τους τραυματίες φτάνουν το ένα μετά το άλλο. Οι περισσότεροι είναι φοιτητές.

Ο πρωθυπουργός κήρυξε τριήμερο εθνικό πένθος. Από σήμερα, 1η Μαρτίου, μέχρι και τις 3 Μαρτίου 2023 οι σημαίες σε όλα τα δημόσια κτίρια είναι σε μεσίστια έπαρση και αναστέλλονται όλες οι δημόσιες εορταστικές εκδηλώσεις.

Τα social media έχουν γεμίσει από αναρτήσεις για την τραγωδία. Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έστειλε το δικό της μήνυμα μέσα από δημοσίευση στο Instagram.

Σε story με μαύρο φόντο, έγραψε: «Μια τραγωδία. Δύσκολη μέρα ξημέρωσε. Συλληπτήρια σε όσους έχασαν τους αγαπημένους τους. Η ζωή είναι άδικη και απρόβλεπτη, αλλά έχουμε ο ένας τον άλλον. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε».

palio e1677685197681 372x600 1

Τα πιο σημαντικά