Η Ξανθούλα του GNTM «σφάζει» την τριάδα της φωτιάς – Τι αποκάλυψε για τη Μέγκι

4 Δεκεμβρίου, 2018 6:18 ΜΜ
More videos

Στην «Φωλιάς των ΚουΚου» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης η Ξανθή Τζερεφού ύστερα από το επεισοδιακό θέμα υγείας που είχε στο επεισόδιο της Δευτέρας και οδήγησε στην οριστική της αποχώρηση από το GNTM.

Φυσικά δεν μπορούσε παρά να αναφερθεί στην κόντρα της με την Ειρήνη Ερμίδου λέγοντας λίγο ως πολύ όσα είδαμε και on camera.

«Δεν ταιριάξαμε! Έκανε κάποια σχόλια πίσω από τις κάμερες και μετά τα έκανε και μπροστά.

Δεν ήθελα να δώσω συνέχεια. Θεωρώ ότι ήρθε σε λάθος στιγμή, καλύτερα να το λύναμε μόνες μας παρά με μια κάμερα δίπλα. Δεν ένιωθα ότι ήρθε να μου ζητήσει συγγνώμη. Δεν ήρθε ποτέ off camera να μου πει συγγνώμη, το μόνο που μου είπε είναι ότι “είσαι κομπλεξική, αυτή είναι η γνώμη μου, αυτό είναι το χιούμορ μου, δέξου το!”».

Η Ξανθούλα αναφέρθηκε και στις κατηγορίες κάποιων ότι θέλησε να αποχωρήσει όταν βρέθηκε στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

«Είχα ξαναβρεθεί στη δυάδα με τις χειρότερες φωτογραφίες τότε με την πλωτή πασαρέλα που έφυγε η Ροζάνα και δεν είπα κάτι. Ήταν κάτι που ένιωθα, ήθελα να φύγω, μου γινόταν μια επίθεση που κατά τη γνώμη μου ότι ήταν οργανωμένη. Θεωρώ ότι γενικά ήταν σκόπιμες οι επιθέσεις που δεχόμουν, από την Εύη, τη Μικαέλα, την Ειρήνη. Δεν ξέρω τον λόγο αλλά ξέρω ότι δεν θα το έκανα ποτέ σε έναν άνθρωπο. Αλλά δεν λειτουργούν όλοι όπως εγώ, αλλά όπως έλεγε και η γιαγιά μου “τα γερά δέντρα βαράνε πρώτα”».

Όσον αφορά την τριάδα της φωτιάς, η Ξανθούλα ήταν ξεκάθαρη πως η Μέγκι κρυβόταν πίσω από τη γενική τους στάση.