Η Βραζιλιάνα που μοιάζει με Barbie έχει περιφέρεια 50 πόντους και τρομάζει τους περαστικούς!

17 Δεκεμβρίου, 20158:32 ΜΜ
More videos

Πολλοί λένε ότι μοιάζει με την Barbie, αλλά οι περισσότεροι συμφωνούν ότι είναι ίδια η Ελσα, η ηρωίδα του Ντίσνευ της ταινίας Frozen.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, η 23χρονη Αντρέσα Νταμιάνι, έχει εκμεταλλευτεί στο έπακρο την ομοιότητα της με την Έλσα του Frozen και κυκλοφορεί συνέχεια έτσι.

Τα χαρακτηριστικά του κορμιού της μαζί με το πρόσωπο της αλλά και το ντύσιμο της, κάνουν τα μικρά παιδιά να σταματούν στο δρόμο και να την χαζεύουν.

Αυτό που εκπλήσσει είναι το βλέμμα της. Έχει βαθιά μπλε μάτια τα οποία δεν ανοιγοκλείνει ποτέ, τα έχει ανοιχτά με αποτέλεσμα όλοι να νομίζουν ότι πρόκειται για μια πραγματική κούκλα σε ανθρώπινες διαστάσεις.

Η ίδια λέει πως φοράει ειδικούς φακούς επαφής για να μην τα ανοιγοκλείνει συνεχώς.

Κάποιοι την κατηγορούν ότι για να πετύχει την… κουκλίστικη λεπτή της μέση, έχει χρειαστεί τη βοήθεια πλαστικού χειρουργού.

Η ίδια όμως το αρνείται πεισματικά. Όταν δεν κυκλοφορεί στο δρόμο με το βαρύ μακιγιάζ, η Αντρέσα είναι μια συνηθισμένη κοπέλα.

Είναι ξανθιά και έχει περάσει χαλκά στη μύτη της, τον οποίο βγάζει για τις ανάγκες του ρόλου της.

Η ίδια έχει φτιάξει και κανάλι στο youtube, το οποίο ξεπερνά τους 600.000 ανθρώπους και από εκεί δίνει συμβουλές ομορφιάς και συμβουλές για ένα καλό μακιγιάζ.

Screen Shot 2015-12-17 at 20.27.28

Πηγή: dailymail.co.uk

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News