Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024
διάφοραΗ βίλα που σου δίνει την αίσθηση ότι επιπλέει στον ωκεανό

Η βίλα που σου δίνει την αίσθηση ότι επιπλέει στον ωκεανό

O γνωστός ηθοποιός Μάθιου Πέρι, που πρωταγωνίστησε στην δημοφιλή σειρά Τα Φιλαράκια, αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και αποφάσισε να αποχωριστεί την πολυτελή βίλα του στο Μαλιμπού. 

Ο Πέρι έιχε αγοράσει την πολυτελή ιδιοκτησία το 2005, με τα χρήματα που είχε συγκεντρώσει χάρη στην επιτυχία της τηλεοπτικής σειράς Τα φιλαράκια. Η ιδιοκτησία βρίσκεται σε ένα ιδιωτικό οικισμό, μόνο για διάσημους, που ονομάζεται Serra Retreat.

Πριν αποφασίσει να αποχωριστεί την ιδιοκτησία του, ο διάσημος ηθοποιός είχε προχωρήσει σε αλλαγές για να κάνει πιο ευχάριστη την διαβίωση στο σπίτι. Οι χώροι έγιναν ενιαίοι με μεγάλα παράθυρα παντού, που αφήνουν το φως να τα πλημμυρίσει.

mattperry

matt perry2

matt perry3

Τα μεγάλα μπαλκόνια της ιδιοκτησίας αποτελούν φυσική επέκταση του σπιτιού και έχουν μια υπέροχη θέα στον ωκεανό.

Τα τέσσερα υπνοδωμάτια διαθέτουν μεγάλους γυάλινους τοίχους που αφήνουν το φως να μπει, με την βασική κρεβατοκάμαρα να καταλαμβάνει μια ολόκληρη πτέρυγα. Για να διασκεδάσει περισσότερο με τους καλεσμένους του, o Πέρι είχε δημιουργήσει και μια ιδιωτική αίθουσα προβολής.

Στους εξωτερικούς χώρους, ο καινούριος ιδιοκτήτης θα μπορεί να απολαύσει το μπάνιο του στην μεγάλη πισίνα ή να ηρεμήσει κάνοντας ένα περίπατο στον ζεν κήπο, που έχει εγκαταστήσει ο διάσημος ηθοποιός, που τώρα θα μετακομίσει στην πιο οικονομική γειτονιά για διασήμους, με το όνομα Studio City.

matt perry4

matt perry5

mattperry6

mattperry7

mattperry8

mattperry9matperry10mattperry12matt perry13matthew15

via

Τα πιο σημαντικά