Η Βίκυ Σταμάτη βγήλε για σούσι στα βόρεια προάστια

28 Μαρτίου, 2018 4:22 ΜΜ
More videos

Σε γνωστό εστιατόριο ασιατικών γεύσεων στα βόρεια προάστια εθεάθη η Βίκυ Σταμάτη το μεσημέρι της Κυριακής δείχνοντας ότι σιγά-σιγά επιστρέφει σε μια κοινωνικότητα που της είχε λείψει αλλά και ότι πλέον βλέπει τη ζωή της με μια πιο αισιόδοξη προοπτική, παρά το γεγονός ότι ο σύζυγος της Άκης Τσοχατζόπουλος έχει επιστρέψει στη φυλακή έχοντας καταδικαστεί και σε δεύτερο βαθμό για μίζες σε εξοπλιστικά προγράμματα.

Ντυμένη στα μαύρα αλλά ευδιάθετη, η Βίκυ Σταμάτη δεν θύμιζε σε τίποτα τη γυναίκα που πριν από λίγο καιρό παραληρούσε πίσω από τα σίδερα της φυλακής, ζητώντας την άμεση αποφυλάκιση της, απειλώντας θεούς και δαίμονες. Δεν θύμιζε σε τίποτα το αγρίμι που ζωγράφιζε με ακατανόητες εκφράσεις και συνθήματα το κελί του ψυχιατρείου, ζητώντας απεγνωσμένα να την αφήσουν ελεύθερη για να βρεθεί κοντά στο παιδί της.

Λένε ότι το πρόσωπο είναι ο «καθρέφτης« των συναισθημάτων μας, ο «καθρέφτης» της ψυχής μας και όσοι κάθονταν σε κοντινή απόσταση από το τραπέζι της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, διαπιστώσαν ότι το πρόσωπο της Βίκυς Σταμάτη εξέπεμπε ηρεμία και ταυτόχρονα μια ζωντάνια στην έκφραση.

Αυτό ίσως να οφειλόταν στο ότι συνοδευόταν από τον γιο της, Άκη, ίσως επειδή στους λίγους μήνες που βρίσκεται εκτός φυλακής έχει καταφέρει να επιστρέψει στους ρυθμούς της, έστω και αν η καθημερινότητα της δεν θυμίζει σε τίποτα την πρότερη αίγλη.

Στο τραπέζι τους ήταν για αρκετή ώρα και ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, το οποίο τυγχάνει ένα από τα κορυφαία στο είδος του λόγω της εξαιρετικής ποιότητας των γεύσεων που προσφέρει.

stamati-viki-2

Η Βίκυ Σταμάτη μπήκε αθόρυβα στο εστιατόριο λίγο μετά τις 16.00 και επέλεξε να καθίσει σε σημείο τέτοιο, ώστε να αποφεύγει όσο γίνεται τις αδιάκριτες ματιές, πράγμα που αποδείχθηκε δύσκολο καθώς το βλέμμα των πελατών που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο μαγαζί ασυναίσθητα έπεφτε πάνω της.

Μάλιστα η ίδια απέφευγε για αρκετή ώρα να προσεγγίσει το μπουφέ, μάλλον επειδή περίμενε να φύγουν από το εστιατόριο και οι τελευταίοι πελάτες.

Στη γειτονιά της στο Χαλάνδρι όπου διαμένει, οι περίοικοι μιλούν για τις δύσκολες στιγμές της καθημερινότητα της. Για τις μετακινήσεις της χρησιμοποιεί διαρκώς ταξί, γεγονός που την έχει φέρει ουκ ολίγες φορές σε αντιπαράθεση με ευέξαπτους αυτοκινητιστές που την «στολίζουν» με κοσμητικά επίθετα, υπενθυμίζοντας τις προκλητικές αγορές και τον πολυτελή βίο που διήγαγε μαζί με τον σύζυγο της, τότε άλλοτε πανίσχυρο υπουργό Εθνικής Άμυνας, Άκη Τσοχατζόπουλο, σκορπώντας αλόγιστα χρήματα.

stamati-viki-3

Η σύζυγος του πρώην υπουργού, Άκη Τσοχατζόπουλου, αποφυλακίστηκε στις αρχές Νοέμβρη του 2017 καθώς είχε εκτίσει ένα μεγάλο μέρος της ποινής της και κάνοντας χρήση των ευεργετικών διατάξεων του Νόμου Παρασκευόπουλου βάσει των οποίων συνυπολογίστηκαν και οι μέρες κράτησής της στο Δρομοκαΐτειο

Λίγες μέρες μετά την αποφυλάκιση της το όνομα της επανήλθε στη δημοσιότητα, καθώς δήλωνε ότι θα διεκδικήσει ένα εκατομμύριο ευρώ ως αποζημίωση από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη καταθέτοντας εναντίον του αγωγή για τους χαρακτηρισμούς «φτωχό νυμφίδιο» και «νεόπλουτο τσουλί» που χρησιμοποίησε σε βάρος της σε ανάρτησή του ο κ. Πολάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος έχει επιστρέψει στη φυλακή μετά την τελεσίδη καταδίκη του σε κάθειρξη 19 χρόνων και πενταετή στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων καθώς το δικαστήριο που δίκασε την υπόθεσή του δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό. Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι λένε για τον πρώην υπουργό ότι έχει απομονωθεί στον εαυτό του και πως αποφεύγει τα πολλά πάρα δώσε με τους συγκρατούμενους του, δεν εμφανίζει τις εξάρσεις του πρόσφατου παρελθόντος και περιμένει καρτερικά να περάσει ο καιρός προκειμένου να επιστρέψει πίσω στην οικογένεια του.

[protothema]

Ακολουθήστε μας στο facebook: