Η Βασίλισσα Ελισάβετ τρώει την μπανάνα με μαχαίρι και πιρούνι για να μην μοιάζει με μαϊμού

16 Νοεμβρίου, 201812:44 ΠΜ
More videos

Η βασίλισσα Ελισάβετ τρώει την μπανάνα με πιρούνι και μαχαίρι για να μην μοιάζει με μαϊμού.

Σύμφωνα με τον Ντάρεν Μακ Γκρέιντι, πρώην σεφ της βασίλισσας στο παλάτι του Μπάκιγχαμ η βασίλισσα προτιμάει να κόβει την αρχή και το τέλος της μπανάνας και στην συνέχεια να την κόβει κατά μήκος και να την τρώει με μαχαιροπίρουνο.

Ο Ντάρεν τα περιγράφει αυτά στο βιβλίο του “Eating Royally” και αναφέρει ότι αυτή η τεχνική έχει την έγκριση του ειδικού στους καλούς τρόπους, Γουίλιαμ Χάνσον, ο οποίος έχει αναφέρει ότι συνήθως τα φρούτα σερβίρονται ως επιδόρπιο.

“Παραδοσιακά τα φρούτα σερβίρονταν ως επιδόρπιο ενώ σήμερα ο κόσμος μπερδεύει το επιδόρπιο με το γλυκό”, είχε δηλώσει ο Χάνσον.

“Στα κρατικά δείπνα τα φρούτα εξακολουθούν να σερβίρονται ως καθαριστικό για τον ουρανίσκο. Η μπανάνα είναι πάντα το πιο εύκολο φρούτο. Κόβουμε τα δυο άκρα με τα μαχαιροπίρουνα του γλυκού που είναι πολύ αιχμηρά, κόβουμε κατά μήκος την φλούδα για να την αφαιρέσουμε. Στην συνέχεια, κόβουμε την μπανάνα σε κομμάτια και τρώμε με μαχαίρι και πιρούνι”, πρόσθεσε.

Ο Μακ Γκρέιντι που τώρα διευθύνει την δική του εταιρία κέιτερινγκ στο Τέξας υποστηρίζει ότι η βασίλισσα Ελισάβετ δεν είναι μεγάλη θαυμάστρια του φαγητού και της αρέσει περισσότερο να οργανώνει δείπνα παρά να τρώει.

“Δεν της αρέσει καθόλου το φαγητό. Τρώει για να ζει. Αντίθετα, ο πρίγκιπας Φίλιππος ζει για να τρώει. Λατρεύει το φαγητό και θέλει να μαθαίνει τα πάντα γύρω από αυτό”, ανέφερε.

[dailymail]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News