Η βασίλισσα του Instagram: H 21χρονη που βγάζει selfies τα οπίσθιά της και σπάει το Ιντερνετ

6 Φεβρουαρίου, 2015 1:18 ΜΜ
More videos

To μόνο που έκανε ήταν να βάλει το κολάν της, το μπουστάκι της, τα αθλητικά της παπούτσια, ενίοτε και το μαγιό της, να ποζάρει στον φακό ενώ κάνει γυμναστική επιδεικνύοντας την ευλυγισία της και να ποστάρει στη συνέχεια τις φωτογραφίες της στο Instagram. Και κάπως έτσι και σιγά σιγά άρχισε να συγκεντρώνει εκατ. followers.

Σήμερα, την Τζεν Σέλτερ την ακολουθούν πάνω από 5,3 εκατ. άτομα στο Instagram και ο αριθμός των followers συνεχώς αυξάνεται. Τα πρώτα σημάδια ότι με αυτόν το λογαριασμό η νεαρή Τζεν θα κάνει χαμό άρχισαν να φαίνονται ήδη από το 2012, όταν άρχισε να ποστάρει φωτογραφίες του καλοσχηματισμένου σώματός της με έμφαση στα… ολοστρόγγυλα οπίσθιά της.

Μόλις ξεπέρασε τους 300.000 followers, μάλιστα, ήρθαν και οι πρώτες προτάσεις για συνεργασία από διαφημιστικές, των οποίων τα προϊόντα προωθούσε μέσω του λογαριασμού της στο Instagram. Mεταξύ αυτών, μεγάλες εταιρείες αθλητικών ειδών αλλά και ειδών διατροφής.

Και έτσι, σήμερα, έχει εγκαταλείψει τη δουλειά της στο γυμναστήριο, αφού τα λεφτά που κερδίζει από τις χορηγίες είναι τόσα που έκαναν τον μισθό της να μοιάζει… ασήμαντο.

Αδιαμφισβήτητα το πιο δυνατό της σημείο, πάντως, είναι τα οπίσθιά της, στα οποία και η ίδια ζουμάρει. Το έχει παραδεχτεί και μόνη της άλλωστε ότι επικεντρώνεται εκεί: «Δεν ποστάρω φωτογραφίες με το πρόσωπό μου, δεν θέλω να το δείχνω», αν και αυτό είναι ένα έξτρα δυνατό σημείο επάνω της.

Πάντως, δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι δεν μπορεί, κάποια παρέμβαση πρέπει να έχει κάνει στα οπίσθιά της, με την ίδια να το αρνείται πεισματικά: «Η μόνη πλαστική που έχω κάνει είναι στη μύτη μου. Τα οπίσθιά μου άρχισαν να μεγαλώνουν καθώς έκανα γυμναστική».