Η βασίλισσα της Ισπανίας φόρεσε σορτς και δίχασε τους θαυμαστές της

12 Αυγούστου, 2022 4:23 ΜΜ
More videos

Ακόμα και οι royals χρειάζονται διακοπές, έστω και αν αυτές συνδυάζονται με τη δουλειά τους. Η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας, βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στη Μαγιόρκα, και οι φωτογράφοι τους ακολουθούν σε κάθε τους έξοδο, με τις γυναίκες της οικογένειας να κλέβουν τις εντυπώσεις με τις στιλιστικές τους επιλογές.

Όπως έγινε και στην πρωινή εμφάνιση στην πόλη του βασιλιά Φελίπε, της βασίλισσας Λετίσια, της πριγκίπισας Λεονόρ και της Σοφίας.

Όλη η οικογένεια εθεάθη να κάνει τουρ στα αξιοθέατα της Πάλμα ντε Μαγιόρκα.

Η βασίλισσα Λετίσια -η οποία έχει πάντα μια εκλεπτυσμένη αίσθηση του στυλ, ανεξάρτητα από την περίσταση – σίγουρα επέλεξε το ιδανικό στυλ για τις διακοπές της. Φόρεσε ένα ζευγάρι φλατ εσπαντρίγιες και βρήκε το τέλειο σορτς για τη σεζόν.

“Είναι σωστό για μια βασίλισσα να φοράει σορτς;”

Το σύνολο της Λετίσια ήταν το ιδανικό για το καλοκαίρι αλλά και για την περίσταση, αφού η ίδια έδειξε μεν τα καλλίγραμμα πόδια της αλλά ισορρόπησε το look με το λευκό της πουκάμισο.

Ωστόσο, δεν έλειψε η κριτική από το κοινό, αφού αρκετοί θεώρησαν ότι δεν είναι σωστό για μια βασίλισσα να εμφανίζεται δημοσίως με σορτς.

“Είναι σωστό για μια βασίλισσα να φοράει σορτς;” αναρωτήθηκαν πολλά διαδικτυακά δημοσιεύματα με τους φαν της βασιλικής οικογένειας να διχάζονται. Άλλοι δήλωσαν ότι δεν επιτρέπεται σε μια βασίλισσα να εμφανίζεται με σορτς, έστω κι αν κάνει διακοπές.

Ωστόσο άλλοι υποστήριξαν ότι στις διακοπές όλοι είναι ελεύθεροι να φορούν ό,τι θέλουν.