Η Τζούλια του Power of Love έβγαλε τις γάζες μετά την πλαστική στη μύτη και είναι αγνώριστη

30 Αυγούστου, 20181:25 ΜΜ
More videos

Τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο «Power of Love», με την εμφάνισή της να έχει αποτελέσει αγαπημένο θέμα συζήτησης των χρηστών του Twitter.

Η Τζούλια Καραγιάννη σχολιάστηκε πολύ για το σχήμα και το μέγεθος της μύτης της, με την ίδια, λίγους μήνες μετά το τέλος του παιχνιδιού να παίρνει την απόφαση να αφεθεί στα χέρια του πλαστικού χειρουργού της προκειμένου να αλλάξει όσα δεν την ικανοποιούν.

Έτσι, η πλαστική στη μύτη ήταν αυτό ακριβώς που θα την έκανε να ανανεωθεί πλήρως. Όπως η ίδια παραδέχτηκε, ο βασικός λόγος που την οδήγησε στη λύση της επέμβασης δεν ήταν το αισθητικό του όλου πράγματος, μα κάποιος λόγος υγείας.

«Ο κύριος λόγος που αποφάσισα να κάνω την επέμβαση ήταν το σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα που αντιμετώπιζα. Είχα σπάσει τη μύτη μου δυο φορές στο παρελθόν. Οπότε ήταν ευκαιρία να κάνω μια μικρή διόρθωση», είπε η πρώην παίκτρια του ερωτικού ριάλιτι του ΣΚΑΪ, η οποία μάλιστα μοιράστηκε με τους followers της την πορεία της ανάρρωσής της με πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Έτσι, μετά τις λήψεις με τις γάζες, σειρά είχαν τα… αποκαλυπτήρια.

Η Τζούλια έβγαλε τις γάζες και μας παρουσίασε τη νέα της μύτη με την οποία μοιάζει να είναι πολύ ευχαριστημένη. Και πολύ καλά κάνει αφού, όπως μπορούμε να δούμε, η αλλαγή στο πρόσωπό της είναι τεράστια!

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News