«Η Τζωρτζίνα βρήκε νεκρή την Ίριδα στην κούνια της» είπε σε παιδίατρο η Ρούλα Πισπιρίγκου

21 Απριλίου, 2022 12:14 ΠΜ
More videos

Νέες αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη–Πισπιρίγκου στην Πάτρα βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με το Live News, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε πει σε παιδίατρο ότι η Τζωρτζίνα ήταν εκείνη που βρήκε νεκρή την Ίριδα στην κούνια.

Η παιδίατρος του νοσοκομείου Αγλαΐα Κυριακού κατέθεσε στις Αρχές ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε ισχυριστεί ότι η Τζωρτζίνα εμφάνισε το πρώτο επεισόδιο μετά από τον θάνατο της Ίριδας, γιατί η 9χρονη βρήκε νεκρό το 6 μηνών βρέφος στην κούνια.

«Μόλις πήγα στο θάλαμο της Τζωρτζίνας άρχισα να παίρνω ιστορικό από τους γονείς. Ρώτησα τη μητέρα για ποιον λόγο ήρθε το παιδί στο νοσοκομείο μας. Μου είπε, λοιπόν, από την αρχή όλο το ιστορικό του παιδιού. Μου είπε για το πρώτο περιστατικό της ανακοπής που την έπαθε στο Καραμανδάνειο. Μετά την ανακοπή νοσηλεύτηκε στο Ρίο. Επίσης, μου είπε ότι η Τζωρτζίνα λίγες μέρες πριν από το επεισόδιο που σας είπα, είχε βρει το μωρό της οικογένειας νεκρό στην κούνια του» δήλωσε η παιδίατρος στην επίσημη κατάθεσή της στις Αρχές.

Δείτε το βίντεο: