Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΗ Τσιμτσιλή εξομολογείται – «Δεν έχουμε περάσει σοβαρή κρίση με τον Θέμη»

Η Τσιμτσιλή εξομολογείται – «Δεν έχουμε περάσει σοβαρή κρίση με τον Θέμη»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Δυο στη Μία» και τη Ζωή Κρονάκη.

Η οικοδέσποινα του Happy Day αναφέρθηκε στον γάμο της με τον Θέμη Σοφό, τα μηνύματα που δέχεται στα social media, ενώ αποκάλυψε και την πιο δύσκολη τηλεοπτική στιγμή της.

«Για εμένα ο πιο ωραίος τίτλος τιμής είναι να πουν ότι “Η Σταματίνα είναι καλό παιδί”. Το Happy Day από την πρώτη σεζόν μέχρι και σήμερα τερματίζει πρώτο στο δυναμικό κοινό. Αυτό είναι μεγάλη τιμή και χαρά. Θέλει ψυχραιμία όμως… Θέλει τσαχπινιά η ψυχαγωγία. Μπορεί να έχω γίνει 40 χρονών αλλά νιώθω 20. Όταν με βλέπουν έξω μου λένε ότι είμαι σαν κοριτσάκι» ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

  • «Η πιο δύσκολη τηλεοπτική στιγμή ήταν όταν ο τότε πρόεδρος Δημήτρης Κοντομηνάς είχε βγει στον αέρα της εκπομπής. Ήρθε σε μια ευθεία κόντρα με τον Δημήτρη Παπανώτα. Εκείνη την ώρα έπρεπε να σκεφτώ και το ότι είμαι εργαζόμενη του Alpha αλλά και ότι πρέπει να υπερασπιστώ τον συνεργάτη μου. Έπρεπε να βρω την ισορροπία και να μη προσβάλλω τον εργοδότη μου, δεν το θυμάμαι σαν μια εύκολη τηλεοπτική στιγμή» αποκάλυψε η παρουσιάστρια.

Όσον αφορά στον γάμο της με τον Θέμη Σοφό, η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε: «Ο Θέμης Σοφός ήρθε στη ζωή μου τη στιγμή που και ηλικιακά και συναισθηματικά ένιωθα έτοιμη να δημιουργήσω το σπίτι και την οικογένεια μου. Είχα κατασταλάξει, ξέρεις τι ψάχνεις, τι σε κάνει ευτυχισμένη και όλα αυτά τα βρήκα στο πρόσωπο του Θέμη. Σοβαρή κρίση δεν έχουμε περάσει, δεν μπορώ να σου πω ότι σε αυτά τα χρόνια που είμαστε παντρεμένοι φτάσαμε σε ένα δύσκολο σημείο. Υπάρχει η γκρίνια της καθημερινότητας, διακυμάνσεις, κάποιες φάσεις μπορεί να μην είναι τόσο καλές όσο οι άλλες, αυτό νομίζω είναι ανθρώπινο και συμβαίνει σε όλα τα ζευγάρια που έχουν παιδιά. Ο Θέμης δεν είναι άνθρωπος των καβγάδων. Είναι ψύχραιμος. Δεν έχουμε συγκρούσεις».

Τα πιο σημαντικά