Η Σάσα Μπάστα καταγγείλει σeξουαλική παρενόχληση: «Μπήκε στο καμαρίνι και μου όρμησε»

26 Ιανουαρίου, 20211:20 ΜΜ

Η τραγουδίστρια λέει πως είναι συχνό το φαινόμενο τη νύχτα

Για τη σeξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί πολλές φορές μίλησε η Σάσα Μπάστα. Η τραγουδίστρια με αφορμή τα όσα έχουν ειπωθεί για το θέμα τις τελευταίες ημέρες αναφέρθηκε στον εαυτό της και αποκάλυψε ότι κάτι τέτοιο είναι συνηθισμένο τη νύχτα.

«Γενικά και σε μας συμβαίνουν πολλά στη νύχτα. Πόσω μάλλον όταν εμπλέκεται το αλκοόλ», είπε χαρακτηριστικά για να συνεχίσει: «Συγκεκριμένα, συμβαίνουν πολλά την ώρα της φωτογραφίας. Την ώρα που έρχεται ο άλλος για να βγάλει φωτογραφία μαζί μου, απλώνει περισσότερο χέρι. Δηλαδή, αντί να σου βάλει το χέρι στη μέση, στο βάζει πολύ πιο κάτω. Έχω χτυπήσει άνθρωπο γι’ αυτό πολλές φορές».

Πώς αντιδρούν όμως οι θαμώνες σε αυτό; Η Σάσα Μπάστα εξήγησε στην On Time: «Μερικοί γελούσαν και σε κάποιους, εννοείται, δεν έκατσα να βγάλω και φωτογραφία μαζί τους».

Τέλος, η ίδια θυμάται το περιστατικό με κάποιον που είχε μπει στο καμαρίνι της και αμέσως πήγε να της ορμήσει: «Έχουν έρθει στο καμαρίνι μου με τσαμπουκά για φωτογραφία –εντός εισαγωγικών πάντα-και έχω δεχτεί λεκτική παρενόχληση, αλλά ευτυχώς ήταν και άλλοι στο καμαρίνι και τον έβγαλαν έξω. Έχει μπει και κάποιος μέσα στο καμαρίνι και μου όρμησε. Κάλεσα τους υπεύθυνους και τον έβγαλαν».

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News