Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΗ Τουρκάλα που έπαιζε στη «Λούφα και Παραλλαγή» προκαλεί: «Αν χρειαστεί, ας...

Η Τουρκάλα που έπαιζε στη «Λούφα και Παραλλαγή» προκαλεί: «Αν χρειαστεί, ας μπούμε στα ελληνικά νησιά»

Να εισβάλουν στα ελληνικά νησιά προτρέπει τους συμπολίτες της η ηθοποιός και μοντέλο Τουχτσέ Καζάζ η οποία έπαιζε στην ταινία «Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο». «Τα σύνορα πρέπει να χαραχθούν ξανά» τόνισε μιλώντας σε εκπομπή η πρώην Μις Τουρκία.

Η πρώην σύζυγος του ηθοποιού Γιώργου Σεϊταρίδη σε συνέντευξή της στο τουρκικό διαδικτυακό κανάλι TVNET ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πιστεύω ότι τα σύνορα πρέπει να χαραχθούν ξανά. Πιστεύω ότι η Τουρκία πρέπει να επεκτείνει τα σύνορά της, εάν χρειαστεί, ώστε να επιτρέψει στους ανθρώπους που ζουν σε περιοχές που υφίστανται καταπίεση, να ζήσουν εν ειρήνη».

«Πιστεύω ότι η Τουρκία είναι μια δύναμη που έχει μία σωστή θέση στον κόσμο σήμερα και έχει κάνει βήματα προς αυτήν την κατεύθυνση. Ολόκληρο το σύστημα της Τουρκίας έχει προετοιμαστεί ανάλογα» σημείωσε.

«Αν χρειαστεί, μπείτε στα νησιά. Τα ελληνικά νησιά είναι εξοπλισμένα σήμερα. Και η Αγγλία και η Γερμανία ήθελαν να μας τα δώσουν. Αλλά για κάποιο λόγο ο Ισμέτ Ινονού φοβόταν να πάρει τα νησιά» πρόσθεσε.

Η Τουχτσέ Καζάζ στα γυρίσματα της ταινίας «Λούφα και Παραλλαγή» γνώρισε τον ηθοποιό, Γιώργο Σεϊταρίδη τον οποίο και παντρεύτηκε.

Μάλιστα επειδή είχαν αποφασίσει να κάνουν θρησκευτικό γάμο ασπάστηκε τον Χριστιανισμό.

Το ζευγάρι χώρισε μετά από λίγα χρόνια και η ίδια δήλωσε πως ήταν μεγάλο λάθος της να αλλάξει θρησκεία.

Απόσπασμα από τη συμμετοχή της στην ταινία «Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο»

Τα πιο σημαντικά