Τρίτη, 21 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΗ θερμή αγκαλιά Μητσοτάκη στον Χαρδαλιά μόλις τον αντικρίζει μετά την άνετη...

Η θερμή αγκαλιά Μητσοτάκη στον Χαρδαλιά μόλις τον αντικρίζει μετά την άνετη επικράτηση στην Περιφέρεια Αττικής

Με μια θερμή αγκαλιά συνεχάρη ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον Νίκο Χαρδαλιά για την εκλογή του ως Περιφεριάρχης Αττικής στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023.

Ο κ. Χαρδαλιάς υποδέχτηκε τον πρωθυπουργό στο γραφείο του με τη χαρά στα πρόσωπα και των δύο να είναι εμφανής.

Η θερμή αγκαλιά Μητσοτάκη στον Χαρδαλιά μόλις τον αντικρίζει μετά την άνετη επικράτηση στην Περιφέρεια Αττικής [Εικόνες]

ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Άλλωστε, ο νέος Περιφερειάρχης ήταν η προσωπική επιλογή Μητσοτάκη, μετά την άρση της στήριξης στον Γιώργο Πατούλη.

ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

“Είχα πει ότι ειδικά στις εκλογές για τους 13 περιφερειάρχες θα προσδώσουμε ένα σαφές πολιτικό στίγμα και πράγματι κατ’ ελάχιστον 7 περιφέρειες έχουν ήδη κριθεί υπέρ της ΝΔ στον πρώτο γύρο. Και θέλω να σταθώ ιδιαίτερα στην πολύ σημαντική επικράτηση του Νίκου Χαρδαλιά στη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας με ποσοστό που φαίνεται να ξεπερνά το 46%, αλλά και του Απόστολου Τζιτζικώστα στην Κεντρική Μακεδονία με ποσοστό που φαίνεται ότι ξεπερνά το 60%” είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Χαρδαλιάς: Σας ευχαριστώ για την ισχυρότατη εντολή να πάμε την Αττική μας, τον τόπο μας, μπροστά

ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ “Γνωρίζω πάρα πολύ καλά ότι η ευθύνη που αναλαμβάνω είναι τεράστια και υπόσχομαι να κάνω τα πάντα για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας και κυρίως να τιμήσω την εντολή σας”, δήλωσε ο Νίκος Χαρδαλιά, από το κεντρικό περίπτερο του συνδυασμού του στο Σύνταγμα, λίγα λεπτά μετά την αναχώρηση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος έσπευσε να τον συγχαρεί για την νίκη του στις αποψινές εκλογές και την ανάδειξή του σε νέο περιφερειάρχη Αττικής.

Στη δήλωσή του, ο κ. Χαρδαλιάς απηύθυνε ευχαριστίες προς όλους όσοι τον εμπιστεύθηκαν και τον στήριξαν αλλά και πρόσκληση συνεργασίας κατά την προσεχή πενταετία προς τους ανθυποψηφίους του “για το καλό της Αττικής, για το αύριο των παιδιών μας”, όπως ανέφερε, εκφράζοντας την πίστη ότι “όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε”.

ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Ειδικότερα, ο κ. Χαρδαλιας υπογράμμισε: “Σας ζήτησα την ψήφο σας και μου δώσατε την καρδιά σας. Με εμπιστευτήκατε και μου δώσατε ισχυρότατη εντολή, αλλά και ξεχωριστή δύναμη να πάμε την Αττική μας, τον τόπο μας, μπροστά.

Σας ευχαριστώ πολύ, είμαι πραγματικά ευγνώμων. Ευχαριστώ τον πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη του και την ευκαιρία που μου δίνει να παλέψω για τον τόπο μας. Ευχαριστώ τους 214 μαχητές υποψηφίους μας στις 8 Περιφερειακές Ενότητες του λεκανοπεδίου, στις 66 μοναδικές γειτονιές της Αττικής. Ευχαριστώ τους εθελοντές μας, που έδωσαν έναν μοναδικό αγώνα αυτές τις εβδομάδες. Και θέλω να συγχαρώ μέσα από την καρδιά μου τους ανθυποψηφιούς μου για τον δικό τους αγώνα.

Μαζί καλούμαστε, άλλωστε, να περπατήσουμε τα επόμενα χρόνια και προσμένω στη συνεργασία τους, στη συνεννόησή μας. Ξέρω ότι το έργο μας είναι πολύ δύσκολο, αλλά μπορούμε, και να είστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε. Γιατί μιλάμε για τη ζωή μας, μιλάμε για το αύριο των παιδιών μας.

Από σήμερα ξεκινάμε όλοι μαζί τον αγώνα για μια καλύτερη, ποιοτικότερη και κυρίως ασφαλέστερη Αττική. Και στον αγώνα αυτόν δεν περισσεύει κανείς, ανεξάρτητα τι ψήφισε σήμερα. Θέλουμε όλους τους ενεργούς πολίτες δίπλα μας. Γιατί όλοι μαζί σήμερα νικήσαμε, όλοι μαζί θα παλέψουμε τα επόμενα 5 χρόνια και όλοι μαζί -να είστε σίγουροι- θα τα καταφέρουμε”.

Τα πιο σημαντικά