Η θαυματουργή κάψουλα βιταμίνης E

9 Ιουλίου, 2015 12:34 ΠΜ
More videos

Η βιταμίνη Ε είναι ένα θρεπτικό συστατικό που στο πέρασμά του κάνει θαύματα. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σας σύστημα, προλαμβάνει το εγκεφαλικό επεισόδιο που προκαλείται από βλάβη στον εγκέφαλο και προστατεύει από ορισμένες μορφές καρκίνου.

Οι θαυματουργές πράξεις της δεν σταματούν εδώ. Η λήψη της υπό τη μορφή κάψουλας είναι ευεργετική τόσο για την υγεία του δέρματος όσο και των μαλλιών, όταν εφαρμόζεται απευθείας στις πληγείσες περιοχές.

1. Αντιμετωπίζει επίπονες ουλές

Εφαρμόστε τη βιταμίνη Ε για την καταπολέμηση ουλών. Δεν έχει σημασία αν η ουλή είναι παλιά ή νέα, η βιταμίνη Ε μπορεί να λειτουργήσει αποτελεσματικά και στις δύο περιπτώσεις αφήνοντας το δέρμα σας υγιές. Απλώστε το υγρό από τις κάψουλες πάνω στην ουλή και κάντε απαλά μασάζ για ένα λεπτό. Με αυτόν τον τρόπο, η βιταμίνη Ε εισβάλλει βαθιά στα στρώματα του δέρματος και εργάζεται στους ιστούς του δέρματος από τις πληγείσες περιοχές. Βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή γίνεται καθημερινά για καλύτερα και γρηγορότερα αποτελέσματα.

2. Αντιμετωπίζει τις ραγάδες

Οι περισσότεροι άνθρωποι θα σας πουν ότι οι επίμονες ραγάδες μένουν για μια ζωή. Αλλά εσείς δεν χρειάζεται να το πιστέψετε. Απλά εφαρμόστε λίγη βιταμίνη Ε στην περιοχή και σύντομα θα διαπιστώσετε ότι τα σημάδια θα εξασθενίσουν. Γι’ αυτό δεν έχετε παρά να ανακατέψτε το υγρό από τις κάψουλες της βιταμίνης με χυμό λεμονιού. Τώρα κάντε απαλό μασάζ στις ραγάδες για λίγο και αφήστε το μείγμα για περίπου 30 λεπτά. Ξεβγάλτε με νερό και αμέσως θα παρατηρήσετε διαφορά. Ακολουθήστε τη θεραπεία καθημερινά για έναν μήνα ή περισσότερο για καλύτερα αποτελέσματα.

3. Αντιμετωπίζει το έκζεμα και την ψωρίαση

Σκληρά προβλήματα του δέρματος, όπως το έκζεμα και η ψωρίαση μπορούν επίσης να θεραπευτούν με βιταμίνη Ε. Το έλαιο θα βελτιώσει την πληγείσα περιοχή μέσα σε λίγες εβδομάδες.

4. Προφέρει υγιή νύχια

Μπορείτε να αποκτήσετε όμορφα και μακριά νύχια με τη βοήθεια της βιταμίνης Ε. Είναι μια απλή, εύκολη και αποτελεσματική λύση για ταλαιπωρημένα και σπασμένα νύχια. Απλά ρίξτε μία μικρή ποσότητα βιταμίνης Ε σε ένα βαθύ πιάτο γεμάτο με νερό. Βουτήξτε τα δάχτυλά σας σε αυτό για 10 λεπτά. Ακολουθήστε την πρακτική αυτή πέντε φορές την εβδομάδα και αποκτήστε όμορφα άκρα.

5. Για μαλακά χείλη

Η βιταμίνη Ε αποτελεί μία καλή θεραπεία για σκασμένα και ξηρά χείλη. Εφαρμόζεται απευθείας στα χείλη λειτουργώντας ως ενυδατικό συστατικό. Σύντομα θα αποκτήσετε απαλά και ζουμερά ροζ χείλη.

6. Ενυδατική κρέμα για το δέρμα

Ανακατέψτε μία μικρή ποσότητα βιταμίνης Ε στη λοσιόν σώματός σας για να διατηρήσετε το δέρμα σας ενυδατωμένο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Επίσης, θα εξομαλύνει την ξηροδερμία.

7. Θεραπεύει τα ηλιακά εγκαύματα

Η βιταμίνη Ε είναι ένας πολύ καλός θεραπευτικός παράγοντας για τα ηλιακά εγκαύματα. Η εφαρμογή της βοηθά την επιδερμίδα να απορροφήσει αυτό το θρεπτικό συστατικό άμεσα και να εργαστεί για την αναστροφή των ζημιών που προκλήθηκαν από τις σκληρές ακτίνες του ήλιου. Εφαρμόστε δύο φορές την ημέρα για άμεση θεραπεία των εγκαυμάτων.

8. Καταπολεμά τα σημάδια της γήρανσης

Η βιταμίνη Ε βοηθά στη δημιουργία κολλαγόνου που επιβραδύνει ουσιαστικά τη διαδικασία της γήρανσης του δέρματος. Παρεμπιπτόντως, η γήρανση του δέρματος οφείλεται στη μειωμένη παραγωγή κολλαγόνου. Εφαρμόζοντας βιταμίνη Ε απευθείας στο δέρμα διεγείρει τα κύτταρα του δέρματος και την παραγωγή κολλαγόνου εξαφανίζοντας τις λεπτές γραμμές. Η τακτική θεραπεία θα αποτρέψει την εμφάνιση νέων ρυτίδων και γραμμών χάρη στα αντιοξειδωτικά που περιέχονται στο έλαιο της βιταμίνης.

9. Μάχεται το πρόωρο γκριζάρισμα των μαλλιών

Η βιταμίνη Ε έχει επίσης την ικανότητα να επιβραδύνει τη γήρανση των μαλλιών σας. Το πρόωρο γκριζάρισμα των μαλλιών βασικά προκαλείται από την οξείδωση των ιστών. Η βιταμίνη Ε βοηθά στην πρόληψη της διάβρωσης των ιστών με αποτέλεσμα να σταματά το πρόωρο γκριζάρισμα των μαλλιών.

via