Οι τεράστιες πατούσες της Μις Ρωσία έκαναν το διαδίκτυο να οργιάσει

30 Νοεμβρίου, 20178:11 ΠΜ

Είναι γνωστό πως οι Ρωσίδες είναι από τις πιο ωραίες γυναίκες πάνω στον πλανήτη, πόσο μάλλον αν μία έχει πάρει τον τίτλο «Μις Ρωσία».

Η Αναστασία Ρεσέτοβα είναι 21 χρονών, πεντάμορφη, πρώην Μις Ρωσία και δεν διστάζει να ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σέξι φωτογραφίες με μαγιό, εσώρουχα και προκλητικά ρούχα.

Κι ενώ έχει συνηθίσει να λαμβάνει αποθεωτικά σχόλια για το πόσο όμορφη είναι, η ίδια έχει γίνει θέμα τις τελευταίες μέρες στα διεθνή μέσα… για τα πόδια της.

Κι όμως, μπορεί να είναι καλογυμνασμένα, αδύνατα και μακριά, αλλά μία φωτογραφία ήταν αρκετή για να κάνει τους χρήστες του διαδικτύου να μην σταματούν να τα σχολιάζουν.

Συγκεκριμένα, το μοντέλο πήγε μία βόλτα με  ένα πολυτελές γιοτ και έβγαλε μία φωτογραφία στο εσωτερικό του σε καθιστή στάση και φορώντας μαγιό, με αποτέλεσμα όλοι να προσέξουν… τις πατούσες της.

«Οι πατούσες της μοιάζουν με πτερύγια» είπε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος τα παρομοίασε με «βατραχοπέδιλα».

 

Βέβαια οι θερμοί υποστηρικτές της έσπευσαν να την υποστηρίξουν λέγοντας πως αυτό δεν είναι το χειρότερο πράγμα στον κόσμο και πως οι «haters» πάντα βρίσκουν το παραμικρό για να σχολιάσουν.

Η Αναστασία έχει δεχτεί και στο παρελθόν άσχημα σχόλια για το σώμα της, κυρίως για το γεγονός ότι είναι πολύ αδύνατη.

«Ποτέ δεν πίστευα πως θα νιώσω τόσο αυτοπεποίθηση με το σώμα μου. Στο σχολείο δεχόμουν τόσο πολύ bullying και από αγόρια και από κορίτσια», απάντησε από την πλευρά της η ίδια.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News