Η συντροφός μου έμεινε έγκυος και το φόρτωσε στον άντρα της, βλέπω κρυφά το παιδί από το ιντερνετ

7 Ιουλίου, 20233:34 ΠΜ

Καλημέρα υπάρχει ένα θέμα που με καιει…. Καταρχάς σας τονίζω ότι εγώ είμαι ελεύθερος…. Και θέλω να θέσω το εξής ερώτημα,

Η αναγνώριση τέκνου γίνεται από την ημέρα που γίνεται η σύλληψη του μωρού δλδ κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης η κατά την γέννηση του;;;;

Παρεμπιπτόντως η εξέταση DNA θα γίνει τον άλλον μήνα γιατί η μητέρα του μωρού με έχει κοροϊδέψει διότι το φόρτωσε στον σύζυγό της κ παρόλες τις προσπάθειες που έχω κανει να την πείσω να του το πει πέφτουν στο κενό.

Ίσως δεν θέλει να είμαστε μαζί ίσως δεν θέλει να χάσει την βολεψη της δεν ξέρω …

Έχω ρωτήσει 3 δικηγόρους και ο καθένας μου έχει πει τα δικά του έναν τον έχω κ έχω κουραστεί να τον βλέπω κρυφά από το ιντερνετ γιατί είμαστε 650 χιλιόμετρα μακριά ευχαριστώ πολύ.

Απαντά η δικηγόρος, κυρία Ζαχαρούλα Γκριέλα

Το τέκνο που γεννήθηκε κατά τη διάρκεια του γάμου της μητέρας του ή μέσα σε τριακόσιες (300) ημέρες από τη λύση ή την ακύρωση του γάμου της τεκμαίρεται ότι έχει πατέρα τον σύζυγο της μητέρας του (τέκνο γεννημένο εντός γάμου). Ακόμη και εάν στην πραγματικότητα δεν κατάγεται από τον σύζυγο, το παιδί τεκμαίρεται ότι είναι του συζύγου.

Στην περίπτωση αυτή δεν μπορεί να γίνει εκούσια αναγνώριση του παιδιού από εσάς, δηλαδή με συμβολαιογραφική πράξη, αλλά μπορείτε μόνο να ασκήσετε αγωγή προσβολής πατρότητας, στο πλαίσιο της οποίας θα αποδείξετε ότι εσείς είστε ο βιολογικός πατέρας του παιδιού.

Η προθεσμία που έχετε για να ασκήσετε την αγωγή είναι δύο χρόνια από τον τοκετό. Μετά παραγράφεται το δικαίωμά σας.

Ζαχαρούλα Γκριέλα
Δικηγόρος
Ακαδημίας 84, Αθήνα
Τηλ : 2103844544
Κιν :6937174747
Email : [email protected]
Web: http://grielazacharoula.blogspot.gr/

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News