Η συμβουλή που είχε δώσει η Νταϊάνα στους γιους της, για τα ερωτικά τους

2 Μαΐου, 2018 10:18 ΠΜ
More videos

Η Νταϊάνα, όπως φάνηκε και τον περασμένο Αύγουστο, στην επέτειο των 20 χρόνων από το θάνατό της, ήταν ένας άνθρωπος που έγραψε στις καρδιές πολλών ανθρώπων. Φυσικά, χάραξε στις καρδιές των γιων της.

Και μπορεί η Νταϊάνα να έφυγε από τη ζωή όταν τα παιδιά ήταν πολύ μικρά, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ μόλις 13 και ο πρίγκιπας Χάρι μόλις 11, ωστόσο είχε προλάβει να τους δώσει συμβουλές και για τις μελλοντικές τους σχέσεις. Συμβουλές που όπως φαίνεται τιμούν και οι δυο.

Σε μια συνέντευξη που είχε δώσει η Νταϊάνα δυο χρόνια πριν το θάνατό της, είχε πει: «Το τόνισα ιδιαίτερα στον Γουίλιαμ ότι αν βρει αυτήν που αγαπά στη ζωή του, πρέπει να επιμείνει και να φροντίζει αυτό το συναίσθημα». Συνεχίζει λέγοντας, «Αν είσαι αρκετά τυχερός να βρεις κάποιον που αγαπά κι εσένα, τότε πρέπει να το προστατεύεις».

Η συμβουλή αυτή είχε έρθει σε μια στιγμή που ο δικό της γάμος με τον πρίγκιπα Κάρολο είχε τελειώσει. Ένας γάμος που, όπως προκύπτει από βιβλία που έχουν γραφτεί, του έλειπε κάτι βασικό, ο έρωτας και η αφοσίωση του Καρόλου.

Ετσι, η Νταϊάνα, τότε έστελνε στους γιους της το ξεκάθαρο μήνυμα αν αγαπάς κάποιον μην τον αφήσεις να φύγει.

Το Today.com ανακάλυψε τη συνέντευξη αυτή και την επανέφερε, λίγες ημέρες πριν το βασιλικό γάμο.

Όπως φαίνεται, πάντως, και τα δυο αγόρια της Νταϊάνα, τίμησαν τη συμβουλή της.

«Όταν γνώρισα την Κέιτ ήξερα ότι είχε κάτι διαφορετικό», είχε πει ο πρίγκιπας Γουίλιαμ. Το ζευγάρι ήταν μαζί από το 2004, χώρισε το 2007 και λίγο αργότερα τα ξαναβρήκαν. Παντρεύτηκαν το 2011 και απέκτησαν τρία παιδιά.

«Ξαφνιάστηκα ευχάριστα όταν μπήκα στο δωμάτιο και την είδα να κάθεται εκεί. Σκέφτηκα ότι πρέπει όντως να είμαι σε εγρήγορση», είχε πει ο Χάρι για την πρώτη συνάντησή του με την Μέγκαν Μαρκλ το 2006. Σε λίγες ημέρες παντρεύονται.

Φωτογραφίες: ΑΡ