Η συγκλονιστική στιγμή που το «Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη βρίσκει τη Διονυσία που αγνοούταν 5 μήνες

4 Δεκεμβρίου, 20216:14 ΜΜ
More videos

Τα ίχνη της μητέρας είχαν χαθεί από την Κω στα τέλη Ιουνίου. Τηλεθεατές του «Φως στο Τούνελ» έστειλαν στην εκπομπή φωτογραφίες από μία άστεγη γυναίκα που έμοιαζε στη Διονυσία. Το «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη, ύστερα από έρευνα και μαρτυρίες κατάφερε και εντόπισε την Διονυσία Καραγεωργίου, που την αναζητούσε η οικογένειά της εδώ και πέντε μήνες. Η 43χρονη βρέθηκε ταλαιπωρημένη να κοιμάται στο χώρο του μετρό στον σταθμό Ομόνοια.

Η Αγγελική Νικολούλη και η ομάδα της, καθώς επίσης και με τη βοήθεια της αστυνομίας, πλησίασαν όπως θα δείτε στο βίντεο με διακριτικότητα τη Διονυσία και την οδήγησαν στο Α.Τ. της περιοχής, όπου ήρθαν σε επικοινωνία με την οικογένειά της.

Τηλεθεατές του «Φως στο Τούνελ» έστειλαν στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη φωτογραφίες από μία άστεγη γυναίκα που έμοιαζε στη Διονυσία. Η εκπομπή» τις προώθησε στην αδελφή της 43χρονης, που βγήκε στον αέρα της εκπομπής και επιβεβαίωσε πως επρόκειτο για την ίδια.

«Μας κάνατε το καλύτερο δώρο. Φοβόμασταν για τη ζωή της και χάρη σ’ εσάς τη βρήκαμε ζωντανή. Σας ευχαριστούμε θερμά!», είπε συγκινημένη στην Αγγελική Νικολούλη.

Τα ίχνη της μητέρας είχαν χαθεί από την Κω στα τέλη Ιουνίου. Νησιώτισσα που συνταξίδεψε μαζί της από την Κω στον Πειραιά, ενημέρωσε την εκπομπή και η έρευνα για τον εντοπισμό της επικεντρώθηκε στην περιοχή της Αθήνας.

Μία εβδομάδα μετά, η γυναίκα βρέθηκε και μεταφέρθηκε σε ασφαλές περιβάλλον.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News