Η συγκινητική εξομολόγηση της Ευδοκίας Ρουμελιώτη για την υιοθεσία του γιου της

2 Νοεμβρίου, 2018 12:51 ΠΜ
More videos

Εχουν περάσει μονάχα λίγες εβδομάδες από όταν έκανε γνωστή την απόφασή της ίδιας και του συζύγους της να υιοθετήσουν ένα αγοράκι.

Και τώρα, η Ευδοκία Ρουμελιώτη παραχώρησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό μια πολύ συγκινητική συνέντευξη σχετική με την κίνησή της αυτή.

View this post on Instagram

«Η αλήθεια είναι ότι τόσο εγώ, όσο και ο σύζυγός μου, δεν σκεφτόμασταν την υιοθεσία. Το παιδάκι αυτό το συναντήσαμε σε ένα νοσοκομείο και δεθήκαμε μαζί του πολύ. Ψάξαμε να του βρούμε οικογένεια, αλλά ήταν δύσκολο. Και μετά, με ένα μαγικό τρόπο, δεν μπορούσαμε να το αποχωριστούμε. Οπότε, δεν υπήρχε επιλογή. Είπαμε “Είναι δικός μας”». Η συγκινητική ανθρώπινη εξομολόγηση της Ευδοκίας Ρουμελιώτη, αποκλειστικά στο Hello! #nottobemissed #internationalmagazine #exclusivities #hello #hola

A post shared by Hello! Greece (@grhello) on

Η ηθοποιός εξήγησε μιλώντας στο Hello ότι δεν σκέφτονταν την υιοθεσία αλλά συνάντησαν το συγκεκριμένο παιδί μόνο σε ένα νοσοκομείο και δέθηκαν πολύ μαζί του.

«Η αλήθεια είναι ότι τόσο εγώ, όσο και ο σύζυγός μου, δεν σκεφτόμασταν την υιοθεσία. Το παιδάκι αυτό το συναντήσαμε σε ένα νοσοκομείο και δεθήκαμε μαζί του πολύ. Ψάξαμε να του βρούμε οικογένεια, αλλά ήταν δύσκολο. Και μετά, με ένα μαγικό τρόπο, δεν μπορούσαμε να το αποχωριστούμε. Οπότε, δεν υπήρχε επιλογή. Είπαμε “Είναι δικός μας”», είπε μεταξύ άλλων.