Η συγγραφέας του βιβλίου «Πώς να σκοτώσετε τον σύζυγό σας» σκότωσε τον σύζυγό της

17 Σεπτεμβρίου, 2018 10:19 ΜΜ
More videos

Το 2011, η συγγραφέας Nancy Crampton-Brophy έγραψε ένα δοκίμιο με τίτλο «Πώς να σκοτώσετε τον σύζυγό σας». Σήμερα βρίσκεται στη φυλακή καθώς τελικά σκότωσε τον δικό της σύζυγο.

Πριν από λίγες μέρες, η 68χρονη κατηγορήθηκε ότι σκότωσε τον σεφ Daniel Brophy, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στις 2 Ιουνίου, μέσα σε μια κουζίνα στο γαστρονομικό ινστιτούτο του Όρεγκον.

Αρχικά η δολοφονία ήταν ένα μυστήριο για τις αρχές. Δεν υπήρχε προφανής ύποπτος ή κάποιο κίνητρο και δεν έμοιαζε με ληστεία.

Στις 3 Ιουνίου, η Nancy Brophy δημοσίευσε ένα μήνυμα στη σελίδα της στο Facebook που έγραφε: «Για τους φίλους και την οικογένειά μου στο facebook, έχω μια θλιβερή είδηση να ανακοινώσω. Ο σύζυγός μου και ο καλύτερος φίλος μου, Chef Dan Brophy, σκοτώθηκε χθες το πρωί».

Στη συνέχεια απολογήθηκε που δεν μπορούσε να απαντήσει στα μηνύματα συμπαράστασης καθώς ήταν σε σοκ και ζήτησε διακριτικότητα.

Οι μέρες περνούσαν χωρίς τίποτα να προμηνύει πως στις 5 Σεπτεμβρίου η Νancy θα συλλαμβάνονταν ως δράστης της δολοφονίας του συζύγου της, με τον οποίο είχε περάσει μαζί 27 χρόνια.

Η είδηση αποκτά κινηματογραφικές διαστάσεις καθώς η συγγραφέας ρομαντικών περιπετειών κάποτε έγραψε ένα δοκίμιο με τίτλο «Πώς να δολοφονήσετε τον σύζυγό σας».

Το δοκίμιο ήταν δημόσιο στο ιστολόγιο της μέχρι την ημέρα της δολοφονίας και μετά εξαφανίστηκε. Σε όσα είχε γράψει περιέγραφε τα πιθανά όπλα και κίνητρα για μια δολοφονία.

«Η δολοφονία, το χάος και το gore μου αρέσουν, πράγμα που σημαίνει ότι ο σύζυγός μου έχει μάθει να κοιμάται με το ένα μάτι ανοιχτό», είχε πει σε μια συνέντευξή της, αρκετά χρόνια πριν χαριτολογώντας.

Τα κίνητρά της δεν είναι ακόμη ξεκάθαρα αν και υπάρχουν ψίθυροι για προβλήματα στο γάμο της με τον σεφ.

Οι οικογένειες του ζευγαριού είναι σοκαρισμένες με την είδηση και δεν μπορούν να δώσουν κάποια εξήγηση. Όμως ούτε η ίδια έχει ακόμη δώσει εξηγήσεις για την πράξη της και την ειρωνικά μακάβρια σύμπτωση.

[OregonLive]