Η συγγνώμη της Ιαπωνίας στην ΕΡΤ και στην Ελλάδα για τη μη τηλεοπτική μετάδοση του Πετρούνια

24 Ιουλίου, 2021 7:32 ΜΜ
More videos

Ανέλαβε εξ ολοκλήρου την ευθύνη του Λευτέρη Πετρούνια, σύσσωμα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αναζήτησαν τις ευθύνες και όπως αποδείχθηκε η μεγαλύτερη ευθύνη εμπίπτει στην εταιρεία παραγωγής τηλεοπτικής κάλυψης της ενόργανης γυμναστικής της Ιαπωνίας.

Η εν λόγω εταιρεία ζήτησε συγνώμη από την ΕΡΤ και από τους Έλληνες τηλεθεατές που δεν μετέδωσε απευθείας την προσπάθεια του Ολυμπιονίκη μας Λευτέρη Πετρούνια στα προκριματικά των κρίκων στους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Πρέπει να επισημάνουμε ότι την επιλογή στη μετάδοση των αθλημάτων και των αθλητών γίνεται από τους διοργανωτές και η ΕΡΤ δεν έχει την παραμικρή ανάμιξη σε αυτό. Tην ευθύνη ανέλαβε εξ ολοκλήρου η εταιρεία παραγωγής κάλυψης των αγώνων γυμναστικής για λογαριασμό του οργανισμού OBS.

Ζήτησε συγγνώμη η ΕΡΤ στον Πετρούνια

Η ΕΡΤ ζήτησε συγγνώμη από τον Λευτέρη Πετρούνια για το γεγονός ότι δεν μεταδόθηκε ζωντανά η προσπάθειά του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και προανήγγειλε κι επίσημη τοποθέτηση για το θέμα.

Στο πλαίσιο της εκπομπής Τόκιο 2020, ο Διευθυντής Αθλητικής Ενημέρωσης της ΕΡΤ, Γιώργος Λυκουρόπουλος, υποστήριξε ότι κανείς δεν περίμενε το ατόπημα της ιαπωνικής παραγωγής να μη δείξει την προσπάθεια του χρυσού Ολυμπιονίκη και φαβορί για το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα των κρίκων και για αυτό το λόγο δεν είχε ζητηθεί ειδική κάλυψη για τον Λευτέρη Πετρούνια.

Ακολουθήστε μας στο facebook: