Κυριακή, 21 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΗ σuγκiνηση της Αλεξίας Καμμένou: «Δώσαμε την ψuχń μας, με αξιώνει ο...

Η σuγκiνηση της Αλεξίας Καμμένou: «Δώσαμε την ψuχń μας, με αξιώνει ο Θεός να πάω σε Ολυμπıάδα»

Η Ελληνίδα τεχνικός της Εθνικής Πόλο γυναικών, Αλεξία Καμμένου «λύγισε» την ώρα των δηλώσεων, μετά την μεγάλη νίκη επί της Ιταλίας και την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ολλανδίας.

Η φοβερή εμφάνιση από τα κορίτσια της Αλεξίας Καμμένου, που έκαναν ό,τι ήθελαν τις Ιταλίδες για τρία οκτάλεπτα, έφερε το τελικό 7-6 και την νίκη. Μετά τη λήξη του αγώνα, η Αλεξία Καμμένου κλήθηκε στην κάμερα της ΕΡΤ για δηλώσεις, και ξέσπασε σε δάκρυα χαράς.
Ολόκληρη η δήλωση της Αλεξίας Καμμένου έχει ως εξής:

«Είναι μια ιστορική στιγμή,. Παλέψαμε σαν Ελληνίδες, δώσαμε την ψυχή μας. Ξορκίζουμε 16 χρόνια. Μεγάλη υπόθεση αυτή, μεγάλη ευθύνη, που σηκώσαμε όλοι όσοι πιστέψαμε σε αυτό. Οι προπονητές κι οι παράγοντες είναι για να αμφισβητούνται, αλλά όταν αυτό γίνεται με αθλήτριες κι έρχεται τέτοια απάντηση, είναι όλη για πάρτη τους. Αυτή η ομάδα θα κάνει σπουδαία πράγματα, γιατί έφυγε όλο αυτό από πάνω τους. Πρωταγωνίστριες είναι οι παίκτριες. Είναι αυτά που έχω μέσα από την ψυχή μου. Για μένα οι αθλήτριες είναι πάρα πολύ σημαντικό πράγμα, είναι η ζωή μου όλη. Να πω κάτι προσωπικό επί τη ευκαιρία. Είχα την τιμή να είμαι από τη σύσταση της Εθνικής Γυναικών και με αξιώνει ο Θεός να πάω στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Συγκλόνισε το κλάμα της Νικόλ Ελευθεριάδου: «Είμαι ευγνώμων που θα ζήσω τους Ολυμπιακούς Αγωνες με αuτά τα κορίτσια»

Η Νικόλ Ελευθεριάδου, που πέτυχε το νικητήριο γκολ της Ελλάδας κόντρα στην Ιταλία, ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια των δηλώσεών της.

Η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών πήρε την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς αγώνες. Η Ελλάδα επιβλήθηκε 7-6 της Ιταλίας στον μικρό τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο και πήρε το εισιτήριο για τη μεγάλη γιορτή του καλοκαιριού.

Η Νικόλ Ελευθεριάδου με ένα σουτ – δυναμίτη διαμόρφωσε το 7-6 για την ομάδα της Αλεξίας Καμμένου, που ήταν και το τελικό σκορ. Μετά το τέλος του αγώνα, η Ελληνίδα διεθνής δεν μπορούσε να κρύψει στη συγκίνησή της.

Δείτε το βίντεοΤα πιο σημαντικά