Σάββατο, 25 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΗ Στέλλα Μιζεράκη ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ για πρώτη φορά

Η Στέλλα Μιζεράκη ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ για πρώτη φορά

Μπορεί να μην είμαστε φανατικές τηλεθεάτριες του Power of Love και μπορεί ο Δώρος και η Αθηνά να αποτελούν παρελθόν πια από το παιχνίδι –ναι αυτό μας κόστισε κάπως γιατί τα έλεγε ωραία η Αθηνούλα- όμως το story που ανέβασε η Στέλλα Μιζεράκη στο προφίλ της στο Instagram, δεν μας πέρασε καθόλου απαρατήρητο.

Την Στέλλα την ξέρεις σίγουρα, είναι αυτό το όμορφο ξανθό κορίτσι από την Κρήτη που έχει δημιουργήσει τον δικό της χαμό στο παιχνίδι, τόσο για την εξωτερική της εμφάνιση και το απίστευτο κορμί της, όσο και για την σχέση της με τον Πάνο –ένα από τα αγόρια του Power of love-. Είναι ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια του τηλεπαιχνιδιού και αυτό μόνο σε καλό τους έχει βγει μέχρι στιγμής.

Ας επιστρέψουμε όμως στο story αυτό της Στέλλας, που μας «σόκαρε» κάπως, αφού δεν την καταλάβαμε αμέσως. Τι εννοούμε; Ήταν η πρώτη φορά που την είδαμε –εμείς τουλάχιστον- να ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και το «μας εξέπληξε» είναι ίσως μία πολύ μικρή φράση για να περιγράψει τα συναισθήματα μας.

Το μακιγιάζ πάντα σε κάνει να δείχνεις πολύ πιο ωραία αν το χρησιμοποιείς σωστά, η Στέλλα όμως και χωρίς αυτό είναι μία κούκλα και δεν μπορείς να το αμφισβητήσεις. Αν δεν μας πιστεύεις δες και μόνη σου το βίντεο παρακάτω για να πειστείς.

Τα πιο σημαντικά