Κυριακή, 26 Μαΐου 2024
σχέσειςΗ στάση στο σeξ που θα σας κάνει να… πετάτε φωτιές στο...

Η στάση στο σeξ που θα σας κάνει να… πετάτε φωτιές στο κρεβάτι

Μια από τις αγαπημένες στάσεις όλων των ανθρώπων (ναι εννοούμε ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ) στο σεξ είναι «στα τέσσερα».

Εντάξει, μπορεί να μιλάμε και λίγο από πείρα, αλλά και λένε και οι έρευνες!

Συγκεκριμένα, έρευνα του 2018 που διενεργήθηκε σε 2.000 άτομα σε ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο και Ευρώπη διαπίστωσε ότι το 35% των ανθρώπων κατατάσσουν το «Doggy style» ως την καλύτερη στάση στο σεξ, με το ιεραποστολικό και την καουμπόισσα να παίρνουν τη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

Τα αποτελέσματα δεν αποτελούν έκπληξη. Το «Doggy style» είναι φοβερό! Ωστόσο… «το πολύ το κυρ’ ελέησον το βαριέται κι ο παπάς» λέει ο σοφός λαός και δεν έχει άδικο.

Έτσι κάθε φορά τα ίδια και τα ίδια, σύντομα θα καταντήσει βαρετό.

Μην φοβάστε όμως! Είμαστε -για ακόμα μια φορά- εδώ για εσάς!

Σήμερα θα σας μιλήσουμε λοιπόν για τον όρθιο δράκο, μια παραλλαγή τις κλασικής στάσης «στα τέσσερα», η οποία όμως υπόσχεται… δυνατότερο οργασμό.

Ιδού…

dragon 433x600 1 1

Πρόκειται για την ιδανική θέση για διέγερση του σημείου G. Βλέποντας τις στρογγυλές καμπύλες από τα οπίσθιά της τείνει να είναι εξαιρετικά ερωτικό για εσάς.

Η γυναίκα κάθεται «στα τέσσερα», κατά προτίμηση πάνω σε κάτι υπερυψωμένο, όπως για παράδειγμα το κρεβάτι, η ο καναπές.

Ο άντρας πηγαίνει από πίσω, όρθιος και προχωρά σε διείσδυση. Εκείνη τη στιγμή, η γυναίκα καμπυλώνει την πλάτη της για να σηκώσει τους γλουτούς της.

Η εν λόγω στάση ωφελεί τόσο τον άντρα, όσο και τη γυναίκα. Ο άντρας έχει υπέροχη θέα… με όλη την πίσω όψη της γυναίκας και μπορεί να κάνει οτιδήποτε. Από την πλευρά της, η γυναίκα βιώνει έναν πολύ δυνατό οργασμό γιατί ερεθίζεται το σημείο G της!

Μπορείτε να την δοκιμάσετε με τα πόδια του άντρα έξω από τα πόδια της γυναίκας (αντίθετα με το πως είναι στην παραπάνω φωτογραφία). Με αυτόν τον τρόπο ο άντρας σφίγγοντας με τα γόνατά του τα γόνατα της συντρόφου του σφίγγει παράλληλα τον κόλπο γύρω από το πέος του άντρα για μεγαλύτερη ευχαρίστηση.

Τα πιο σημαντικά