Η Σοφίνα Λαζαράκη καταγγέλλει: «Μηχανή της ΔΙΑΣ χτύπησε τον σκύλο μου – Με κόλλησε στον τοίχο»

5 Απριλίου, 20213:26 ΜΜ
More videos

Οργισμένη η κόρη της Μαίρης Μηλιαρέση και του Κωνσταντίνου Λαζαράκη προχώρησε σε μια σοβαρή καταγγελία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Σοφίνα Λαζαράκη που κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο της τέχνης, περιέγραψε ότι είχε βγει βόλτα με τον σκύλο της στο πάρκο που βρίσκεται στον λόφο του Στρέφη. Η νεαρή ηθοποιός υποστηρίζει ότι μια μηχανή της ομάδας ΔΙΑΣ χτύπησε τον σκύλο της και ότι εκείνη από την ταραχή της έβρισε τον αστυνομικό. Σύμφωνα με όσα περιγράφει, ο αστυνομικός κατέβηκε, την άρπαξε και την κόλλησε στον τοίχο βγάζοντας χειροπέδες για να τη συλλάβει.

Σύμφωνα με την καταγγελία της, ο αστυνομικός φώναζε στο πρόσωπό της χωρίς να φοράει μάσκα, ενώ τελικά η ίδια αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη προκειμένου να γλιτώσει το αυτόφωρο:

«Σήμερα, μέσα στον λόφο του Στρέφη, μηχανή της ομάδας ΔΙΑΣ χτύπησε τον σκύλο μου, τη Μάιρα, την ώρα που περπατούσαμε στον πεζόδρομο του λόφου. Ευτυχώς, η Μάιρα είναι καλά, εγώ όμως όχι. Από την ταραχή μου εκείνη τη στιγμή φώναξα “τι κάνεις εκεί ρε μ@@@”, με αποτέλεσμα ο αστυνομικός να κατέβει, να με αρπάξει από το χέρι, να μου το στρίψει, να με κολλήσει στον τοίχο και να βγάλει χειροπέδες, κατηγορώντας με για εξύβριση, και ενώ ούρλιαζε στο πρόσωπό μου (χωρίς μάσκα φυσικά) “ποιον είπες μ@@@”. Όταν ρώτησα από που και ως που επιτρέπονται οι μηχανές μέσα στο πάρκο με τα παιδιά και τα σκυλιά, η απάντηση ήταν “πρώτη φορά βλέπεις;”, ενώ ισχυρίστηκε πως ο σκύλος έπεσε μόνος του πάνω στη μηχανή. Αναγκάστηκα να ζητήσω συγγνώμη για να μην οδηγηθώ στο τμήμα σαββατιάτικα και μετά από λίγο φύγαμε. Η οργή όμως και η αδικία με πνίγει ακόμα» γράφει στην ανάρτησή της.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News