Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
διάφοραΗ Smirnoff κυκλοφόρησε χριστουγεννιάτικες μπάλες γεμάτες βότκα

Η Smirnoff κυκλοφόρησε χριστουγεννιάτικες μπάλες γεμάτες βότκα

Αν έχεις ξεκινήσει την προετοιμασία για Χριστούγεννα (σ’ αγαπάμε λίγο περισσότερο γι’ αυτό) και το αγαπημένο σου ποτό ακούει στο όνομα «βότκα», τότε τα τέσσερα νέα στολίδια που κυκλοφόρησαν στην αγορά θα σ’ ενθουσιάσουν.

Λίγο διαφορετικά από αυτά που έχεις συνηθίσει και με «διπλή» ευχάριστη χρήση.

Η Smirnoff είπε φέτος, πέρα από το να μας συντροφεύσει στο ρεβεγιόν και το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, να διακοσμήσει τα σπίτια καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών.

Έτσι κυκλοφόρησε 4 συλλεκτικές χριστουγεννιάτικες γυάλινες μπάλες γεμάτες βότκα!

smirnoff balls

Κάτι σου θυμίζει η όλη φάση, έτσι; Ναι, το ίδιο σχεδόν παίζεται κι εδώ, αλλά κρίμα δε θα ήταν να μείνουν παραπονεμένοι οι λάτρεις της βότκας;

Βέβαια, στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε για μπουκάλια των 750 ml, οπότε να διακοσμήσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο λίγο δύσκολο. Ωστόσο μπορούν άνετα να τοποθετηθούν στο τζάκι, στο περβάζι του παραθύρου, στο κομοδίνο ή όπου αλλού τραβάει η ψυχή σου.

Κάθε μπάλα έχει ένα ξεχωριστό σχέδιο και φέρει από μία φράση, όπως «#BestGiftEver», «Mix & Mingle», «Eat, Drink & Be Merry» και «Don’t Get Lit, Drink Responsibly». Με την τελευταία, περνάει και το μηνυματάκι τους για την υπερκατανάλωση.

smirnoffdont get litback

Η Smirnoff, η οποία αυτοαποκαλείται ως «Νο1 βότκα στον κόσμο», δηλώνει μέσω της ιστοσελίδας της πως:

Η κλασσική της γεύση έχει εμπνεύσει άλλα είδη του συγκεκριμένου ποτού σε όλες τις γωνιές της Γης.

Οι συγκεκριμένες μπάλες πέρα από τον ρόλο του στολιδιού, αποτελούν και το τέλειο χριστουγεννιάτικο δώρο!

smirnoffeat drink be merryfront

Ήταν που ήταν ένα μπουκάλι ποτό πάντοτε μια safe λύση, τώρα με τη γιορτινή του εμφάνιση γίνεται η ιδανικότερη. Από την στιγμή που κυκλοφορεί βότκα-στολίδι με ετικέτα #BESTGIFTEVER, ξέρεις ήδη τι δωράκι περιμένει τους φίλους σου, τους συγγενείς σου ή όποιον άλλον περάσεις μαζί του τις γιορτές.

Όσο για την τιμή τους, αυτή είναι κάπου στα 11€ η μπάλα.

Όπως ανέφερα και στην αρχή του άρθρου πρόκειται για limited edition ποτά, οπότε καλό θα ήταν να εφοδιαστείς από τώρα, μην έχουμε κανένα απρόοπτο. Σου βρήκαμε το τέλειο δώρο, κρίμα να πάει χαμένο.

[bustle] [neopolis]

Τα πιο σημαντικά