Οι μανούλες του ελληνικού διαδικτύου τα βάζουν με τους πρόσφυγες

9 Σεπτεμβρίου, 2015 4:15 ΜΜ
More videos

Η σελίδα στο facebook Χρυσή Μούτζα τρυπώνει σε blog και forums για να διαβάσει σχόλια και συζητήσεις νεοελληνίδων μανάδων που τα βάζουν με τους γκέι, βλέπουν «σατανάδες», τα «χώνουν» στους πρόσφυγες, μπουκώνουν τα παιδιά τους και «σκοτώνουν» μια για πάντα το πουλί του άνδρα τους.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτό το κείμενο είναι γραμμένο με πικρές αλήθειες.

Ακολουθεί κείμενο από την σελίδα Χρυσή Μούτζα:

1) Είναι πρόσφυγες αγράμματη που δεν ξέρεις καν την έννοια του πρόσφυγα. Μάθε λοιπόν στόκε. ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ – Προς φυγή, αυτός που αναγκάζεται ή εξαναγκάζεται να εγκαταλείψει την πατρίδα του (στη συγκεκριμένη περιπτωση λόγω ΠΟΛΕΜΟΥ) ή τον τόπο της μόνιμης κατοικίας του και να καταφύγει σε μια ξένη χώρα.

2) Χέστηκες για το μωρό μανδάμ, άσε τα καμουφλάζ ότι τάχα το θεωρείς πολύ άσχημο που πέθανε. Χάρηκες κι όλας, μη σου πω οτι αναφώνησες «ένας λιγότερος». Να δω εσύ τι θα έκανες αν γύρω από τα κεφάλια των παιδιών σου έσκαγαν βόμβες και είχες δυο επιλογές. Θάνατος ή ρίσκο; Αλλά σε έχω ικανή να ανησυχούσες παραπάνω μήπως σου χαλάσει το μανικιούρ από το θαλασσινό νερό.

3) Σε παραπέμπω στις πρώτες δυο προτάσεις του 2.

4) Κανείς δεν είπε ότι η ζωή των μικρών Ελλήνων έχει λιγότερη αξία. Αντίθετα ΕΣΥ είσαι αυτή που αξιολογεί ζωές παιδιών αν κρίνω από την πρόταση που έγραψες.

5) Ξέχασες του Έλληνες που με τα βιβλιάρια υγείας έπαιρναν επιδόματα χωρίς να τα δικαιούνται. ΝΑΙ είναι ΚΑΙ αυτοί κάποιοι από τους υπαίτιους που η χώρα κατάντησε έτσι.

Όσο για τις αρρώστιες κτλ, ξεκίνα πρώτα από τη νέα μαμαδομόδα να ΜΗΝ εμβολιάζουν τα παιδιά τους γιατί θα γίνουν γκέι .

Και τέλος, ναι βρε μπαμπουίνε έρχονται στην Ελλάδα για να καταστρέψουν τον πολιτισμό.Έναν πολισμό ο οποίος συμπεριλαμβάνει ακροδεξιό κόμμα στην τρίτη θέση, προσκυνήματα πτωμάτων, ανθρώπινων μελών σε σήψη, προσκύνημα παντόφλας, μπουσούλημα στην Τήνο, ξεματιάσμα, εξορκισμούς, ανύπαρκτο σύστημα υγείας και παιδείας, Πάολα και Παντελίδη.

Είναι τόσο αξιοζήλευτος τέτοιος πολιτισμος που είπαν «ας μπούμε 50 άτομα σε ενα φουσκωτό να ρισκάρουμε τη ζωή μας, να πάμε να τον καταστρέψουμε».

Πηγή: VICE

Ακολουθήστε μας στο facebook: