Η συγκινητική διάσωση ενός τuφλού κουταβιού που το υιοθέτησε μια δικαστής!

June 18, 2015 4:24 PM
More videos

Όταν το κουταβάκι με τις ειδικές ανάγκες πήγε στην Ανθρωπιστική Κοινότητα του Michigan, ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση. Το ξεκίνημα του Mikey δεν ήταν πολύ θετικό και έφτασε πολύ κοντά στην ευθανασία λίγο πριν πέσει στα ασφαλή χέρια των εθελοντών του MHS (Michigan Humane Society).

Screen Shot 2015-06-18 at 5.18.42 PM

Οι κτηνίατροι παρατήρησαν πως το κουτάβι υπέφερε από ψωρίαση και γλαύκωμα, τα οποία τον άφησαν τυφλό και με φρικτούς πόνους. Οι κτηνίατροι του MHS αποφάσισαν πως για να είναι ο Mikey χαρούμενος και υγιής, ο καλύτερος τρόπος ήταν να του αφαιρέσουν τα μάτια.

Screen Shot 2015-06-18 at 5.18.32 PM

Μετά την ανάρρωσή του, η ομάδα διάσωσης κουταβιών του Michigan προσφέρθηκε να βοηθήσει το Mikey φροντίζοντάς τον μέχρι να βρεθεί κάποιος να τον υιοθετήσει.

Τον Μάρτιο, το 2 ετών πλέον κουτάβι, βρήκε μια νέα οικογένεια στο πρόσωπό της Sabrina Johnson, η οποία είναι περιφερειακή δικαστής στο Inkster του Michigan. Έχει προσαρμοστεί καλά στη νέα του ζωή.

Screen Shot 2015-06-18 at 5.18.11 PM

«Τον πήρα από την ομάδα διάσωσης και στην πραγματικότητα με έσωσε αυτός,» λέει η Johnson στο βίντεο. «Είναι ο έρωτας της ζωής μου.»

Η Johnson συχνά παίρνει το κουτάβι στη δουλειά μαζί της, και αυτός φέρνει χαμόγελα σε όσους βρίσκονται τριγύρω του.

judgepuglaughing

«Όταν οι άνθρωποι τον γνωρίζουν, λιώνουν. Έχω δει πολύ σκληρούς αστυνομικούς να πέφτουν στα γόνατα, μόνο και μόνο για να παίξουν μαζί του. Ομορφαίνει την ημέρα όλων μας!»

original

Και παρά την τύφλωσή του, ο Mikey μαθαίνει πολύ γρήγορα και σπάνια πέφτει πάνω σε πράγματα, τονίζει η Johnson. Όταν θα τύχει περιστασιακά να πέσει πάνω σε κάτι, το κουτάβι κρατάει μια θετική στάση.

«Ορισμένες φορές όταν περπατάμε στο πάρκο, μπορεί να τρέξει και να πέσει πάνω σε κάποιο δέντρο,» λέει. «Πολύ απλά κάνει λίγο πίσω, το επεξεργάζεται και συνεχίζει την πορεία του. Ειλικρινά μου έχει δώσει ένα μάθημα για το πώς πρέπει να ζούμε τη ζωή μας.»

pugmetaldetector

Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε ολόκληρη την ομάδα που τον έσωσε, στη γυναίκα που τον υιοθέτησε και σε αυτό το απίστευτο πλάσμα που είναι ένας πραγματικός αγωνιστής και ένα παράδειγμα για όλους μας! Παρακαλούμε κοινοποιήστε!

 

Ακολουθήστε μας στο facebook: