Οι σερβιτόρες του Oktoberfest: Ο μύθος και η πραγματικότητα.

2 Οκτωβρίου, 2015 10:20 ΠΜ
More videos

Ο μύθος θέλει το μεγαλύτερο φεστιβάλ μπίρας να διανθίζεται από όμορφες Γερμανίδες να σερβίρουν. Είναι έτσι;

Η Οκτόμπερφεστ πρωτοξεκίνησε στις 12 Οκτωβρίου του 1810 ως γαμήλιο γλέντι του πρίγκιπα της Βαυαρίας Λουδοβίκου Α’ (πατέρα του πρώτου βασιλιά των Ελλήνων Όθωνα) και της πριγκίπισσας της Σαξωνίας Τερέζας και ολοκληρώθηκε με ιπποδρομία πέντε μέρες αργότερα

Έκτοτε καθιερώθηκε ως πανηγύρι, με μουσική, χορό και αυτοσχέδιους αγώνες με άλογα, που καταργήθηκαν το 1960. Μόνο 24 φορές δεν έγινε η Οκτόμπερφεστ, εξαιτίας πολεμικών αναμετρήσεων και επιδημιών.

Συνεχώς βλέπουμε σε φωτογραφίες εντυπωσιακές Γερμανίδες με εκτεθειμένα τα κάλλη τους κρατώντας τεράστια ποτήρια μπύρας να μας προσκαλούν.

Αλλά από ότι φαίνεται αυτό είναι ένα διαφημιστικό κόλπο γιατί στις φωτογραφίες που θα δούμε δεν έχει καμία σχέση η πραγματικότητα.

oktoberfest_waitresses_02oktoberfest_waitresses_03oktoberfest_waitresses_04oktoberfest_waitresses_05oktoberfest_waitresses_06oktoberfest_waitresses_07oktoberfest_waitresses_08oktoberfest_waitresses_09oktoberfest_waitresses_11oktoberfest_waitresses_12oktoberfest_waitresses_13oktoberfest_waitresses_14oktoberfest_waitresses_16oktoberfest_waitresses_18oktoberfest_waitresses_19oktoberfest_waitresses_20

Ακολουθήστε μας στο facebook: