Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΗ σχέση της Μυριέλλας Κουρεντή με εκδότη – Τι τρέχει με την...

Η σχέση της Μυριέλλας Κουρεντή με εκδότη – Τι τρέχει με την προσωπική της ζωή;

Το νέο ειδύλλιο στο φετινό Survivor μεταξύ της Μυριέλλας Κουρεντή και του Γιώργου Κατσαούνη απασχολεί την επικαιρότητα των τελευταίων ημερών, την ίδια στιγμή που ο σύντροφός της ηθοποιού Γιάννης Λυγνός, δηλώνει πως δεν… ενοχλείται με όσα βλέπει στην οθόνη του.

Τις προάλλες όμως εμφανίστηκε και ένας νέος άντρας στο προσκήνιο. Η εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» αποκάλυψε νέες πληροφορίες για την ερωτική ζωή της παίκτριας των «Διασήμων», που όπως φαίνεται είναι πολυτάραχη.

Στα τέλη του περασμένου Ιουλίου, η Μυριέλλα Κουρεντή είχε βρεθεί στις Σέρρες εξαιτίας μιας παράστασης στην οποία πρωταγωνιστούσε. Το διάστημα εκείνο είχε χωρίσει ήδη με τον Λυγνό, ο οποίος είχε φύγει από το σπίτι όπου συζούσαν.

Όταν η Μυριέλλα Κουρεντή βρέθηκε στις Σέρρες, γνώρισε τον δημοσιογράφο και εκδότη Κωνσταντίνο Πεταλωτή και υπήρξε αμοιβαία χημεία. Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στην εκπομπή, το ειδύλλιο ξεκίνησε στο τέλος Ιουλίου, όταν ο Κωνσταντίνος Πεταλωτής πήρε από τη Μυριέλλα συνέντευξη για ένα περιοδικό. Η σχέση τους διήρκησε μέχρι τον Σεπτέμβριο κι όπως μεταφέρει το ρεπορτάζ, οι δυο τους ήταν πολύ ερωτευμένοι, αλλά χώρισαν λόγω της χιλιομετρικής απόστασης.

petalotis kourenti

Ειπώθηκε επίσης πως με τον Λυγνό χώρισε τον περασμένο Μάιο και πως από τότε έχουν παραμείνει καλοί φίλοι και συνεχίζουν να είναι συνεργάτες, τρέφοντας βαθιά αγάπη ο ένας για τον άλλον. Το μπέρδεμα ωστόσο είναι υπαρκτό αφού η Μυριέλλα Κουρεντή αποκαλεί «συνεργάτη» της τον Γιάννη Λυγνό, ενώ εκείνος φαίνεται να τοποθετείται δημόσια ως σύντροφός της.

Τα πιο σημαντικά