Η Σάρλοτ δεν είναι απλά μία πριγκίπισσα είναι μία σταρ

19 Μαΐου, 2018 11:24 ΜΜ
More videos

Μαζί με τον πιο σοβαρό αδελφό της πρίγκιπα Γεώργιο,  ήταν ανάμεσα στα οκτώ παρανυφάκια και page boys στο γάμο και κυριολεκτικά έκλεψαν την παράσταση

Μπορεί τα βλέμματα όλων να ήταν στραμμένα στο πριγκιπικό ζεύγος, ωστόσο οι πραγματικοι σταρ της βασιλικής γαμήλιας τελετής ήταν άλλοι. Και αυτοί ήταν ο τετράχρονος πρίγκιπας Γεώργιος και η τρίχρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ, τα παιδιά του Γουίλιαμ και της Κέιτ.

Τα δύο πριγκιπόπουλα ήταν ανάμεσα στα οκτώ παρανυφάκια και page boys στο γάμο και κυριολεκτικά έκλεψαν την παράσταση με τη γλυκύτητά τους. Και μπορεί μεν ο πρίγκηπας Τζορτζ να επέδειξε τη δέουσα… σοβαρότητα υπηρετώντας το ρόλο του στο γάμο του θείου του, η Σάρλοτ όμως, απέδειξε για άλλη μια φορά ότι έχει τη στόφα μιας γνήσιας σταρ: Όπως έκανε περίπου πριν από ένα μήνα, όταν γεννήθηκε ο αδελφός της Λούι, που έκλεψε την παράσταση χαιρετώντας με χάρη τα πλήθη, αυτή τη φορά τα νάζια της στο φακό ήρθαν να προστεθούν στα καλύτερα στιγμιότυπα του γάμου.

000_1558GO

george

Παρά τη μικρή ηλικία τους είχαν την εμπειρία της συμμετοχής σε ένα γάμο, καθώς ήταν επίσης παρανυφάκια στο γάμο της θείας τους Πίπα Μίντλετον με τον Τζέιμς Μάθιους, τον περσινό Μάιο.

Η μικρή Σάρλοτ, δε, για μία ακόμη φορά απέδειξε ότι είναι γεννημένη πριγκίπισσα χαιρετώντας το πλήθος, αλλά και μία χαριτωμένη πιτσιρίκα που έκανε νάζια στο φακό.

[dailymail] [protothema]