Η Ryanair ψάχνει αεροσυνοδούς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη – Προσόντα και… dress code

5 Αυγούστου, 2014 5:46 ΜΜ
More videos

Τα προσόντα που πρέπει να έχουν αλλά και τον τρόπο που θα είναι ντυμένες περιγράφει η εταιρία Crew Link, που ψάχνει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αεροσυνοδούς για να στελεχώσουν τα αεροσκάφη της Ryanair.

Αύριο 6 Αυγούστου στη Θεσσαλονίκη και στις 20 Αυγούστου στην Αθήνα θα γίνουν οι συνεντεύξεις όσων ενδιαφέρονται να εργαστούν ως φροντιστές και αεροσυνοδοί στην εταιρία χαμηλού κόστους.

Στην ιστοσελίδα της Crew Link περιγράφονται και τα προσόντα που πρέπει να έχει όποιος θέλει να περάσει από συνέντευξη. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν και την αίτηση online.

Click4more: Ρεκόρ στις προκρατήσεις για τα έξι νέα δρομολόγια της Ryanair από την Αθήνα

Πρέπει λοιπόν να έχουν ύψος πάνω από 1,57μ., να έχουν καλή όραση (ακόμα κι αν φορούν φακούς επαφής), να μπορούν να κολυμπήσουν τουλάχιστον 20 μέτρα χωρίς βοήθεια, να μπορούν μιλούν και να γράφουν καλά αγγλικά.

Οι ενδιαφερόμενοι, στην online αίτηση ερωτώνται επίσης αν είναι δουλευταράδες και πρόθυμοι να εργαστούν με βάρδιες, αν αισθάνονται άβολα να αντιμετωπίσουν ανθρώπους σε απαιτητικές καταστάσεις, αν είναι εξωστρεφείς χαρακτήρες, αν έχουν ή μπορούν να κάνουν αίτηση, για ευρωπαϊκό διαβατήριο, ενώ θα πρέπει να ενημερώσουν αν έχουν καταδικαστεί για κακούργημα.

Υπάρχει επίσης και κώδικας για το πως πρέπει να είναι ντυμένοι. Οι γυναίκες πρέπει να φορούν φούστα ως το γόνατο, διαφανές καλσόν και κοντομάνικο πουκάμισο ή μπλούζα. Οι άνδρες θα πρέπει να φορούν επίσημο παντελόνι και πουκάμισο με κοντά μανίκια.

Απαγορεύονται τα τζιν και τα τατουάζ σε εμφανή σημεία.

newsbeast

Ακολουθήστε μας στο facebook: