«Η Ρούλα Πισπιρίγκου ή είναι η εξυπνότερη στον κόσμο ή απλά δεν το έχει κάνει»

10 Ιουνίου, 2022 1:36 ΜΜ
More videos

Σε δήλωση που θα συζητηθεί προχώρησε ο Όθωνας Παπαδόπουλος, δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, που είναι προφυλακισμένη με την κατηγορία ότι σκότωσε με κεταμίνη την 9χρονη κόρη της Τζωρτζίνα ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα και για τα δύο ακόμη παιδιά της.

ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ίδια, όπως είπε σήμερα ο δικηγόρος της Όθωνας Παπαδόπουλος αρνείται ότι έχει εμπλοκή στους θανάτους και ότι αυτό που την ενδιαφέρει την προκειμένη στιγμή είναι να το αποδείξει.

Ο κ. Παπαδόπουλος μίλησε στον Alpha και στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και ερωτηθείς ποια θα είναι η αντίδρασή του αν και εφόσον αποδειχθεί ότι έχει ευθύνη η πελάτισσά του, είπε: «ή είναι η εξυπνότερη γυναίκα στον πλανήτη ή απλά δεν το έχει κάνει».

ΤΑ 16 «ΟΧΙ» ΤΗΣ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑΣ ΣΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ

Η Ρούλα Πισπιρίγκου σύμφωνα με τον δικηγόρο της έχει ζητήσει να γίνει επανεξέταση στο δείγμα της Τζωρτζίνας που βρέθηκε η κεταμίνη αλλά και να γίνει επαλήθευση DNA στα επτά φιαλίδια αίματος του κοριτσιού.

«Ζητάμε να μας δοθεί η δυνατότητα με δαπάνες της κατηγορούμενης – χωρίς να επιβαρύνει κανέναν- να γίνει επανέλεγχος αυτού του δείγματος αίματος για να δούμε εάν επαληθεύονται αυτά τα δεδομένα που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα» δήλωνε πριν τρεις ημέρες ο συνήγορος της κατηγορουμένης, Όθων Παπαδόπουλος. Ωστόσο η απάντηση της ανακρίτριας ήταν αρνητική.

Και δεν είναι η πρώτη φορά. Η ανακρίτρια έχει πει άλλες 15 φορές «όχι» σε αιτήματα της Πισπιρίγκου και σύμφωνα με πληροφορίες το σκεπτικό της είναι ότι με αυτόν τον τρόπο η Ρούλα Πισπιρίγκου προσπαθεί εσκεμμένα να καθυστερήσει την υπόθεση στο στάδιο της προανάκρισης.