Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024
ποδήλατοΗ ρόδα που μετατρέπει το παραδοσιακό ποδήλατο σε ηλεκτρικό

Η ρόδα που μετατρέπει το παραδοσιακό ποδήλατο σε ηλεκτρικό

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα υπάρχουν στην καθημερινότητα μας εδώ και δεκαετίες. Τι γίνεται όμως όταν δεν θέλεις να πετάξεις το παραδοσιακό σου ποδήλατο αλλά ταυτόχρονα θέλεις να παράγεις ενέργεια; Το GeoOrbital είναι μια universal ρόδα που μετατρέπει το κλασσικό ποδήλατο σε ηλεκτρικό.

σδφ

Οι δημιουργοί του GeoOrbital, πριν υλοποιήσουν την ιδέα τους, είχαν εργαστεί στη Ford και στη SpaceX, εταιρίες που γνωρίζουν ένα ή δύο πράγματα παραπάνω σχετικά με τις τεχνολογικές καινοτομίες στα μεταφορικά μέσα. Η συσκευή αντικαθιστά τη μπροστινή ρόδα σε ποδήλατα με ρόδες των 26 ιντσών ή 700c (28 ιντσών/29 ιντσών).

geoorbital wheel in motion.jpg.653x0_q80_crop-smart

Η ρόδα διαθέτει μπαταρία λιθίου της συσκευής και επιταχύνει το ποδήλατο κατά 32 χιλιόμετρα την ώρα για περίπου 96 χιλιόμετρα, όπως επίσης θύρα USB για να φορτίζει κατά τη διάρκεια της βόλτας, ενώ επαναφορτίζεται όταν κάνεις πεντάλ ή πατάς φρένο ή κυλάς στην κατηφόρα.

maxresdefault

Όμως, όλη αυτή η ηλεκτρική «βοήθεια» για να κάνεις βόλτες έρχεται με ένα τίμημα: το πρόσθετο βάρος. Όταν οι κλασσικές ρόδες ζυγίζουν 1,5 με 2,5 κιλά, το GeoOrbital ζυγίζει 5 με 8 κιλά, ανάλογα με το μοντέλο.

Δείτε το βίντεο:

Πληροφορίες στο GeoOrbital 

Τα πιο σημαντικά