Η “Ραπουνζέλ” από την Ρωσία, που μακραίνει τα μαλλιά της εδώ και 13 χρόνια.

19 Μαΐου, 2016 4:28 ΜΜ
More videos

Η Dashik Gubanova Freckle από την Ρωσία δεν είναι παγιδευμένη σε κάποιον τρομακτικό και απομονωμένο πύργο. Στην ουσία έχει γίνει πολύ δημοφιλής χάρη στις φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media και προσελκύει χιλιάδες ακολούθους.

Αρνείται να κουρέψει να μαλλιά της για σχεδόν 13 χρόνια και τα μαλλιά της τώρα φτάνουν στη μέση της γάμπας της. Έχει γίνει γνωστή ως “πραγματική Ραπουνζέλ” και από τότε που άρχισε να ανεβάζει φωτογραφίες με τα μαλλιά της έχει αποκτήσει πάνω από 104.000 ακολούθους στο Instagram.

1

2

3

4

Σύμφωνα με την Freckle, σταμάτησε να κόβει τα μαλλιά της το 2003. Σκοπεύει να τα κόψει το 2017, όταν θα έχουν φτάσει τα πόδια της και θέλει να δωρίσει τα μαλλιά της για κατασκευή περουκών.

5

6

7

8

Η ίδια έγραψε:

Αυτή η ανάρτηση απευθύνεται σε εκείνους, που λένε, ότι πρέπει να δωρίσω τα μαλλιά μου για να γίνουν περούκες. Μέσα σε 14 χρόνια έκοψα ένα κομμάτι και το δώρισα για την δημιουργία περουκών. 

Σήμερα, μακραίνω τα μαλλιά μου. Στόχος μου είναι να φτάσουν μέχρι τα πόδια μου.”

9

10

11

12

Οι περισσότερες γυναίκες ξέρουν πόσο δύσκολο είναι το να μακρύνεις τα μαλλιά σου. Χρειάζεται χρόνος και πολύ υπομονή. Επίσης, οι μάσκες και οι θεραπείες που χρειάζονται τα μαλλιά μας για να είναι υγιή και λαμπερά είναι αρκετά ακριβά.

Μια γυναίκα σχολίασε σε μια φωτογραφία της στο Instagram:

Μου θυμίζεις την Μπάρμπι. Είσαι πανέμορφη. Συνέχισε έτσι!”

Ακολουθήστε μας στο facebook: