Οι προβλέψεις της τυφλής Βουλγάρας προφήτισσας για το 2016 δεν είναι καθόλου καλές…

2 Ιανουαρίου, 2016 3:58 ΜΜ
More videos

Την έχουν αποκαλέσει τυφλή προφήτισσα ή και Νοστράδαμο των Βαλκανίων. Κατάφερε να προβλέψει με ακρίβεια όπως αναφέρουν οι υποστηρικτές της πολλά γεγονότα τα οποία σημάδεψαν τον κόσμο.

Μεταξύ αυτών το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, την άνοδο του Κομμουνισμού την πτώση του, τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ, το τσουνάμι το 2004, ενώ έκανε λόγο για επιθέσεις εξτρεμιστών μουσουλμάνων στην Ευρώπη και την επικράτηση της Ρωσίας. Ο λόγος; Για τηνπροφήτισσα από τη Βουλγαρία η οποία έγινε γνωστή με το όνομα Μπάμπα Βάνγκα.

variety-portal

Σύμφωνα με την βρετανική express.co.uk, οι προβλέψεις για την Ευρώπη σε ότι αφορά το 2016 δεν ήταν καθόλου ευχάριστες. Η τυφλή προφήτισσα φέρεται σύμφωνα με το δημοσίευμα να είχε προβλέψει μία Ευρώπη ερημωμένη και εγκαταλελειμμένη, καθώς επίσης και σημαντικές καταστροφές οι οποίες θα πλήξουν τη Γηραιά Ήπειρο.

Ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι προβλέψεις της «Νοστραδάμου των Βαλκανίων», δεν είναι πάντοτε ακριβείς, καθώς έχει επαληθευτεί το 85% των προφητειών που είχε κάνει.

Η ίδια μάλιστα φέρεται να έχει προβλέψει επίσης για το 2016 την πτώση της πολιτικής ελίτ της Ευρώπης. Η αλήθεια είναι ότι οι προφητείες ανθρώπων όπως η Μπάμπα Βάνγκα, ο Νοστράδαμος, ο δικός μας πατήρ Παΐσιος, συχνά πυκνά κάνουν το γύρο του διαδικτύου και από τότε που έχει ξεσπάσει η οικονομική κρίση, πολλοί είναι αυτοί που τις αναπαράγουν άκριτα.

Baba-Vanga-Wikimedia

Η Μπάμπα Βάνγκα γεννήθηκε στη Στρώμνιτσα το 1911 από βούλγαρους γονείς που καταδιώχθηκαν από τους Οθωμανούς.

Το πραγματικό της όνομα ήταν Βανγκέλια (Ευαγγελία) Γκούστεροβα, αλλά με το Βάνγκα έγινε γνωστή σε διεθνές επίπεδο. Λέγεται ότι έμεινε τυφλή έπειτα από μια καταιγίδα και από το σημείο αυτό ξεκίνησαν οι προφητείες.Εξασκούσε το χάρισμα της και το ανέπτυσσε σε όλη της τη ζωή.

Medyan-DairiehZUMA-PressCorbis

Εκτός από τις κοσμογονικές προβλέψεις της βοηθούσε και τους απλούς ανθρώπους σε καθημερινά προβλήματα. Όμως δεν ήταν λίγοι και οι πολιτικοί της εποχής που την επισκέπτονταν για να τη συμβουλευθούν.

Πηγές: mirror.co.uk, huffingtonpost.co.ukexpress.co.uk