Η πρώτη υποθαλάσσια βίλα του ανοίγει σε πολυτελές ξενοδοχείο στις Μαλδίβες

3 Νοεμβρίου, 201812:12 ΠΜ
More videos

Οι επισκέπτες στο νησί Conrad Maldives Rangali έχουν πλέον την ευκαιρία να κοιμούνται μαζί με τα ψάρια-αλλά δεν υπάρχει τίποτα κακό και επιλήψιμο σε αυτό.

Το ξενοδοχείο έχει ανοίξει την πρώτη υποθαλάσσια βίλα στον κόσμο που πιστεύεται ότι είναι η πρώτη του είδους της.

Μάλιστα, όπως φαίνεται από τις εντυπωσιακές φωτογραφίες θα γίνει ένα από τα πιο περιζήτητα δωμάτια του κόσμου.

Βέβαια, όπως θέλει να κοιμηθεί παρέα με τα ψάρια θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και να πληρώσει 57.000 ευρώ την ημέρα.

Πρόκειται για μια διώροφη που ο κάτω όροφος βρίσκεται 5 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Δείτε το βίντεο

Έχει ένα υπνοδωμάτιο, καθιστικό, μπάνιο και φυσικά γύρω γύρω έχει γυαλί για να μπορούν οι επισκέπτες να θαυμάζουν τον πολύχρωμο βυθό της θάλασσας. 

“Ωθούμενοι από την έμπνευσή μας για την παροχή καινοτόμων εμπειριών στους διεθνείς ταξιδιώτες μας η πρώτη υποθαλάσσια κατοικία στον κόσμο ενθαρρύνει τους επισκέπτες να εξερευνήσουν τις Μαλδίβες από μια εντελώς νέα προοπτική κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας”, ανέφερε ο Αχμέντ Σαλέμ, επικεφαλής της σχεδιαστικής ομάδας της βίλας.

Ακόμα και στο μπάνιο οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να θαυμάζουν τον βυθό του Ινδικού Ωκεανού.

Η σουίτα ονομάζεται Μουράκα και η κατασκευή της κόστισε 15 εκατομμύρια δολάρια. Σχεδιάστηκε από τους αρχιτέκτονες της εταιρίας Crown και κατασκευάστηκε από την εταιρεία M J Murphy Limited με έδρα την Νέα Ζηλανδία.

Η υποθαλάσσια σουίτα συνδέεται με τον πάνω όροφο με σπειροειδή σκάλα.

Το κατάστρωμα είναι σχεδιασμένο να βλέπει προς την κατεύθυνση της ανατολής του ήλιου και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από εκεί μια πισίνα υπερχείλισης.

Στον επάνω όροφο οι επισκέπτες θα βρουν μια κυρίως κρεβατοκάμαρα, ένα μπάνιο, γυμναστήριο, δωμάτιο για τον μπάτλερ, χώρος για το προσωπικό ασφαλείας, ένα μεγάλο σαλόνι, κουζίνα, μπαρ, τραπεζαρία και ένα εντυπωσιακό κατάστρωμα.

Συνολικά, η βίλα μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 9 επισκέπτες.

[dailymail]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News