Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΗ πρώτη δήλωση της Αθηνάς Οικονομάκου μετά τον χωρισμό της με τον...

Η πρώτη δήλωση της Αθηνάς Οικονομάκου μετά τον χωρισμό της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους ανακοινώνοντας το διαζύγιό τους.

Χωριστές ζωές ζουν πλέον η Αθηνά Οικονομάκου και ο επιχειρηματίας Φίλιππος Μιχόπουλος καθώς πριν από λίγες εβδομάδες το πρώην ζευγάρι, ανακοίνωσε το διαζύγιό του.

Προτεραιότητά τους εξακολουθούν να είναι πάντα τα παιδιά τους.

Η ηθοποιός εξήγησε τον λόγο που αποφάσισαν να εκδώσουν κοινή ανακοίνωση για το διαζύγιό τους. Όπως είπε το έκαναν για να μη λέει ο καθένας ό,τι θέλει.

«Ξέρω ότι είναι κάτι που δε γίνεται σεβαστό από όλους. Ωστόσο το κάναμε για να προστατεύσουμε όσο μπορούμε την οικογένειά μας».

«Είμαι ήρεμη, είμαι καλά. Προχωράμε παρακάτω, η ζωή συνεχίζεται. Ό,τι γίνεται είναι πάντα για καλό. Αυτό πιστεύω ότι ισχύει σε κάθε αλλαγή που έρχεται στη ζωή μας, σε κάθε ευκαιρία, σε κάθε απόφαση. Ακόμα και στα χειρότερα, έπειτα από ένα διάστημα καταλαβαίνεις γιατί σου συνέβη κάτι και το αξιολογείς αναλόγως. Όλα χρειάζονται χρόνο. Σε αυτή τη φάση βρίσκομαι τώρα, είμαι πολύ καλά», πρόσθεσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ!

Η Αθηνά Οικονομάκου τόνισε πως δε μεγαλώνει μόνη τα παιδιά της, αλλά μαζί με τον πρώην σύζυγό της και σε αυτό το κομμάτι δεν έχει αλλάξει κάτι. «Δεν τα μεγαλώνω καθόλου μόνη μου, είμαστε μαζί με τον Φίλιππο σε αυτό, τα μεγαλώνουμε μαζί, δεν έχει αλλάξει κάτι. Σίγουρα υπάρχουν κάποιες μέρες πιο δύσκολες, με περισσότερες ευθύνες, αλλά είμαστε πολύ δεμένοι ως οικογένεια κι αυτό δεν αλλάζει».

Κλείνοντας, παραδέχτηκε πως αρκετές φορές νιώθει ενοχές ως μαμά. «Νιώθω ενοχές, αλλά κοιτάζω να εκλογικεύω, να αντιλαμβάνομαι αν νιώθω έτσι γιατί μπορεί εκείνη τη στιγμή να έχω μια ευαισθησία παραπάνω ή αν υπάρχει όντως λόγος που νιώθω ενοχές».

Δείτε το βίντεο:Τα πιο σημαντικά