Η πρώτη ανεμβολίαστη έγκυος που έλαβε μονοκλωνικά αντισώματα, «έγινε περδίκι» λέει ο άντρας της

21 Δεκεμβρίου, 202110:17 ΠΜ

«Είχε κορονοϊό και παρόλο που δεν είχε κάνει τα εμβόλια με το που πήρε τα αντισώματα έγινε καλά» τόνισε ο σύζυγός της.

Σύμφωνα με τον σύζυγο της 30χρονης, που μίλησε στο mega, τα αποτελέσματα των μονοκλωνικών φάνηκαν από την πρώτη κιόλας ημέρα.

«Ενώ είχε λίγο πυρετό και δεν έπαιρνε αντιβίωση, εντάξει ήταν και στη γέννα και φοβόμασταν κιόλας. Την άλλη μέρα έγινε περδίκι, κατά χάρη Θεού και με τα αντισώματα να λέμε την αλήθεια ναι» σημείωσε.

«Είχαμε πολύ γρήγορη εξαφάνιση συμπτωμάτων, δηλαδή του πυρετού που είχε. Είχε ανεβάσει μέχρι 39,5 πυρετό, μείωση του βήχα» υπογράμμισε ο επικεφαλής της μαιευτικής κλινικής Δημήτρης Μπαλαξής.

Σε ανάρτηση του ο επικεφαλής της Μαιευτικής κλινικής, Δημήτρης Μπαλαξής ανακοίνωσε το χαρμόσυνο γεγονός. «Προφανώς και είχε ανησυχήσει και ποια δεν φοβόταν με τόσα που ακούγονται για τις έγκυες με κορoνοϊό. Και χτες ήρθε η γυναίκα και γέννησε φυσιολογικά» συμπλήρωσε ο κ. Μπαλαξής.

«Μας ρώτησαν αυτό το πράγμα επειδή έχει κορονοϊό, αν θέλει να πάρει αντισώματα. Είπαμε εμείς «ναι ας πάρει αντισώματα». Ρωτήσαμε και τη γιατρό μας και μας άφησε. Παρόλο που δεν είχαμε κάνει τα εμβόλια δηλαδή και εμβόλια να κάναμε πάλι δεν θα προλαβαίναμε, έγινε καλά» συμπλήρωσε ο σύζυγος της 30χρονης.

Τόσο η 30χρονη όσο και το οικογενειακό της περιβάλλον δεν είχε εμβολιαστεί.

«Δεν κάναμε εντάξει. Ούτε εγώ έκανα, ούτε οι συγγενείς μου. Και περάσαμε όλοι τον κορονοϊό δηλαδή και χωρίς να είμαστε εμβολιασμένοι. Τα ¾ από το σόι μας τον περάσαμε τον κορονοϊό και δεν είχαμε κάνει τα εμβόλια» πρόσθεσε ο σύζυγος της Ζωής.

 

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News