Οι πρώτες φωτογραφίες του iPhone 6 είναι γεγονός!

Αυγ 18, 2014 2:22 ΠΜ
More videos

Οι δραστήριοι δημοσιογράφοι του διάσημου site ΤΜΖ πιστεύουν ότι μπορεί να έχουν στα χέρια τους τις πρώτες πραγματικές φωτογραφίες του αληθινού iPhone 6 και φυσικά τις δημοσίευσαν.

Μοιάζει τόσο πραγματικό που δύσκολα μπορεί να κάνουν λάθος. Το τηλέφωνο φέρεται να έχει βγει κρυφά από τη γραμμή παραγωγής της Foxconn από εργαζόμενο που απολύθηκε πρόσφατα.

Ο ίδιος είπε ότι το νέο μοντέλο είναι εμφανώς ελαφρύτερο από το iPhone5s έχει –όπως φαίνεται- ένα δαχτυλίδι που εξέχει γύρω από τον φακό της κάμερας, κάτι που όπως αναφέρεται μπορεί να βελτιώσει τις φωτογραφίες σε περιβάλλον με πλευρικό φωτισμό, ενώ παράλληλα φαίνεται και ένας νέος αισθητήρας στην μπροστινή πλευρά που κανείς ακόμα δεν μπορεί να γνωρίζει τι αποστολή έχει.

Είναι το πραγματικό iPhone6 παραγωγής; Μάλλον ναι!

Οι απορίες όλων θα λυθούν σύντομα πάντως, όταν στις αρχές Σεπτεμβρίου η Apple θα κάνει τα επίσημα αποκαλυπτήρια.

Οι πρώτες φωτογραφίες του iPhone 6 είναι 1 Οι πρώτες φωτογραφίες του iPhone 6 είναι 2 Οι πρώτες φωτογραφίες του iPhone 6 είναι 3 Οι πρώτες φωτογραφίες του iPhone 6 είναι 4 Οι πρώτες φωτογραφίες του iPhone 6 είναι 5 Οι πρώτες φωτογραφίες του iPhone 6 είναι 6 Οι πρώτες φωτογραφίες του iPhone 6 είναι 7 Οι πρώτες φωτογραφίες του iPhone 6 είναι 8

(http://www.tmz.com/2014/08/15/apple-iphone-6-pics-photos-leak-leaked/ + thetoc)

Ακολουθήστε μας στο facebook: