Η πρωταγωνίστρια του “Όσα παίρνει ο άνεμος” γιόρτασε τα 100 γενέθλιά της.

10 Ιουλίου, 2016 6:16 ΜΜ
More videos

Το κλασικό έργο του κινηματογράφου “Όσα παίρνει ο άνεμος” το θυμόμαστε κυρίως για τις θρυλικές ερμηνείες της Βίβιαν Λι και του Κλαρκ Γκέιμπλ στους ρόλους της Σκάρλετ Ο’ Χάρα και του Ρετ Μπάτλερ. Βέβαια, στην ταινία εμφανίστηκαν και άλλες εμβληματικές προσωπικότητες, όπως η Ολίβια Ντε Χάβιλαντ στον ρόλο της Μέλανι Χάμιλτον. Δείτε παρακάτω την ιστορία αυτή της εμβληματικής ηθοποιού, που γιόρτασε τα 100 της γενέθλια.

1

© Metro-Goldwyn-Mayer (MGM)   2
© Metro-Goldwyn-Mayer (MGM)

Η ταλαντούχα ηθοποιός συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πιο διάσημους ηθοποιούς της χρυσής εποχής του κινηματογράφου. Η εποχή αυτή περιελάμβανε όχι μόνο εξαιρετικές ταινίες, αλλά και εντυπωσιακά κουστούμια και πρότυπα.

3
© wikipedia

Η εκλεπτυσμένη γοητεία και το σαγηνευτικό βλέμμα ήταν χαρακτηριστικά όχι μόνο της Μέλανι, δηλαδή του ρόλου που υποδύθηκε, αλλά και της ίδιας της ηθοποιού. Αυτή η καταπληκτική γυναίκα ξεχωρίζει όχι μόνο για το μοναδικό της ταλέντο, αλλά και για την δύναμη της προσωπικότητάς της. Έχει κερδίσει δυο βραβεία Όσκαρ και τα απομνημονεύματα που έγραψε ήταν πρώτα σε πωλήσεις. Έγραψε ιστορία στο Χόλιγουντ ως η πρώτη γυναίκα ηθοποιός που κέρδισε μια δικαστική υπόθεση εναντίον της Warner Brothers. Μετά από αυτό, οι συμβάσεις των ηθοποιών έγιναν περισσότερο δίκαιες και λογικές.

4
© eastnews

Η ηθοποιός είναι επίσης γνωστή για το εξαιρετικό γούστο της. Έχει το ίδιο στυλ από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στην μεγάλη οθόνη και παραμένει κομψή μέχρι σήμερα.

5
© eastnews
6
© eastnews
Ακολουθήστε μας στο facebook: