Η πρώην του Παντελίδη ξεσπά για το «κόψιμο» από το Next Top Model και την αναφορά στον τραγουδιστή

28 Σεπτεμβρίου, 2018 1:07 ΠΜ
More videos

Η πρώην του Παντελή Παντελίδη, Αναστασία Βοσκανίδου, πήρε μέρος στις οντισιόν της Αθήνας για το «Greece ‘s Nexy Top Model» όμως οι αρκετές αισθητικές επεμβάσεις της σε χείλη, δόντια, μύτη ήταν απαγορευτικές σύμφωνα με τους κριτές που της έδωσαν 4 «ΟΧΙ».

Η ίδια μίλησε στην κάμερα του Happy Day και προσπάθησε να διαψεύσει ότι έχει δηλώσει πως ήταν η τελευταία σύντροφος του Παντελή Παντελίδη, όπως όπως υποστηρίχθηκε από κπαπους. Η Αναστασία θεωρεί ότι κάποιοια προσπάθησαν να της φορτώσουν ότι εκμεταλλεύεται το όνομα του λαϊκού τραγουδιστή.

«Δεν έχω πει ποτέ ότι είμαι η τελευταία σχέση του Παντελίδη. Το θεωρώ γελοίο, δε θα το έκανα ποτέ αυτό το πράγμα στη ζωή μου. Νιώθω ότι με κάποιο τρόπο θέλουν να μου φορτώσουν ότι εγώ προσπαθώ να εκμεταλλευτώ το όνομα του Παντελίδη. Δεν είναι έτσι, είναι άδικο. Έχω βγει ραντεβού με κάποιον που γνώρισα στο Instagram. Και ποια δεν έχει βγει;», είπε χαρακτηριστικά το νεαρό μοντέλο.

Η καλλίγραμμη Αναστασία πρόσθεσε ότι δεν περίμενε ποτέ να κοπεί λόγω των πλαστικών επεμβάσεων, που η ίδια στηρίζει. Τόνισε επίσης πως πίστευε ότι έχει καλές αναλογίες για μοντέλο και για τους κριτές ότι «Μάλλον ψάχνουν κάτι άλλο…».

Ακολουθήστε μας στο facebook: